Afbeelding
Knooppunt Techniek

Duizendste leerling bij leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery

Onderwijs

EDE Het missieprogramma van TechnoDiscovery in Ede heeft maandag de duizendste leerling verwelkomd. Liam Fluit uit Bennekom was de gelukkige. Hij bracht deze ochtend met zijn klasgenoten van groep 7/8 van basisschool Juliana uit Bennekom nietsvermoedend een bezoek aan het leer- en ontdekcentrum in Ede. Halverwege het missieprogramma verrasten Hans Krijgsman, techniekcoach bij TechnoDiscovery en Joop Hazeleger, directeur van Knooppunt Techniek de klas met een waardebon voor een workshop LEGO® MINDSTORMS®.

In het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery, gevestigd in het Technova College op de Kenniscampus in Ede, kunnen leerlingen en docenten met verschillende materialen en technieken experimenteren. Hans Krijgsman: ,,Inmiddels bezochten er al meer dan vijftig groepen het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery in Ede. Geweldig om nu de duizendste leerling te mogen ontvangen. We zijn enorm trots op deze mijlpaal! Kinderen, docenten en ouders zijn zeer positief over het programma. Dit jaar ontwikkelen we samen met onze techniekcoaches en docenten weer een innovatief programma met nieuwe missies. We hopen nog veel leerlingen in de toekomst te mogen ontvangen."

GEWOON DOEN! Liam Fluit, leerling van groep 7/8 van basisschool Juliana: ,,Het is erg leuk hier bij TechnoDiscovery. Het is fijn dat je gelijk aan de slag kunt gaan zonder uitleg en het allemaal zelf mag ontdekken. Gewoon doen! En leuk van die prijs! Hier is onze klas erg blij mee!"

SAMENWERKEN Hennie Tollenaar, lerares van groep 7/8: ,,De Juliana gelooft in de kracht van samenwerken. Samenwerken binnen het team, met ouders én met andere partners buiten de school. Voortdurend zijn we op zoek naar mogelijkheden om ons onderwijs nog boeiender en betekenisvoller te maken. Mooi dat onze leerlingen bij TechnoDiscovery verschillende missies kunnen volgen die aansluiten bij het vak wetenschap en technologie. Het is echt een beleving. De kinderen gaan in het leer- en ontdekcentrum op expeditie. Je ziet de kinderen groeien en genieten. En geweldig dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen. We hopen dat er nog veel kinderen een bezoek brengen aan TechnoDiscovery. Het is echt de moeite waard!"

Meer informatie over TechnoDiscovery is te vinden op technodiscovery.nl.

advertentie
advertentie