Bijzondere editie Communityday met Shelly Sterk

23 juni 2020 om 18:40 Onderwijs Deel je nieuws

Net als andere jaren organiseren eerstejaars communicatiestudenten van de Christelijke Hogeschool in Ede de Communityday. Dit jaar is het een heel bijzondere editie. In verband met de coronacrisis wordt de dag namelijk helemaal online georganiseerd. Er wordt een talkshow georganiseerd waarin docenten, studenten en ook oud student Bas Derks aan het woord komen. Daarnaast zal presentatrice Shelly Sterk ook live intunen om meer te vertellen over haar carrière en de TV wereld.

Tijdens de Communityday maken de aankomend studenten Journalistiek en Communicatie kennis met de opleiding, de school, de docenten en hun medestudenten. Ze worden vanaf die dag meegenomen in de community die de school vormt.

Een online versie van de Communityday regelen en zorgen dat het net zo tof is als de andere jaren. Dat is de opdracht die de eerstejaars dit jaar meekregen. De Christelijke Hogeschool Ede laat dit evenement elk jaar organiseren door de communicatiestudenten om ze te leren een evenement goed te organiseren. Daarnaast is het de bedoeling dat er met de aankomend studenten die dag alvast een community gevormd wordt.

Nu, 2 dagen voor dat het online event losbarst zijn alle dingen zo goed als rond. De voorbereidingen worden met trots gepresenteerd via Instagram en daar is vandaag dus ook het bericht bijgekomen dat Shelly Sterk bij de dag aanwezig is. De 29 jarige presentatrice, afkomstig uit den Haag, heeft onder andere gepresenteerd bij Powned en GeenStijl. Daarnaast werkte ze als verslaggeefster bij RTL Boulevard. In 2017 was ze te zien in de Grote Improvisatieshow, De Jongens tegen de Meisjes en deed ze mee aan Expeditie Robinson waar ze de halve finale behaalde. In 2018 werd ze verkozen door FHM tot mooiste vrouw van Nederland. 

Sinds december vorig jaar is ze trotse moeder van haar zoontje Jake. Shelly zal op de Communityday live intunen om meer te vertellen over haar loopbaan vanaf dat ze de School voor Journalistiek in Utrecht verliet. Ook vertelt ze meer over het medialandschap en social media.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie