De onderbouwlocatie van de Koepelschool verhuist
De onderbouwlocatie van de Koepelschool verhuist Alexander Wieringa

Onderbouwlocatie Koepelschool verhuist

Onderwijs Deel je nieuws

In de zomervakantie verhuist de onderbouwlocatie (de groepen 1 t/m 4) van de Koepelschool naar haar nieuwe plek aan de Anton Mauvestraat 10A in Ede. Terwijl de lessen nog gegeven worden, wordt langzaam maar zeker alles op de huidige locatie aan de Oranjelaan al ingepakt.

In de laatste vakantieweek zal de verhuizing plaatsvinden. Op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdagmorgen 28 augustus zullen alle personeelsleden de lokalen en overige ruimtes in de nieuwe school inrichten en gebruiksklaar maken. Op vrijdagmiddag 28 augustus mogen de leerlingen en de ouders van de groepen 1 t/m 4 alvast een kijkje nemen op school. Om ook aan de Coronamaatregelen te voldoen zullen leerlingen en ouders uitgenodigd worden op een vaste tijd, zodat we 1,5 meter afstand kunnen houden van elkaar.

Ook peuteropvang en BSO de Regenboog verhuizen naar de Anton Mauvestraat. Door intensiever met elkaar samen te werken willen we de ontwikkelingskansen van kinderen vergroten.

Heeft u kinderen die binnenkort vier jaar worden, dan nodigen we u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer informatie over de school kunt u vinden op www.koepelschool.nl.

advertentie
Afbeelding
Spinvis en Saartje van Camp samen op het podium in Cultura
PREMIUM
Afbeelding
WFCE: college kan nu geen gedragen besluit nemen
Afbeelding
Politie Ede zoekt zwarte sporttas en vraagt hulp inwoners Bennekom
advertentie