Afbeelding
Dulon College

Speciale diploma-uitreiking bij Dulon College in Ede

9 juli 2020 om 13:34 Onderwijs

EDE Het Dulon College in Ede heeft afgelopen week wel een heel bijzondere, coronaproof diploma-uitreiking gehouden. Alle studenten van Zorg & Welzijn mochten namelijk middels een drive-in hun mbo-diploma in ontvangst nemen. 

De studenten konden tijdens de uitreiking uit de auto stappen en werden vervolgens met een hoop getoeter verwelkomd. Daarna werden ze in groepen ontvangen om de belofte van geheimhouding af te leggen, gevolgd door een speech en het tekenen van het diploma. 

Ter afsluiting reden de studenten één voor één langs de catering om een foodiebag met hapjes en drankjes op te halen. Docenten stonden met een geheven glas om hen uit te zwaaien. ,,Het waren superleuke, sfeervolle en feestelijke drive-in diplomeringen”, aldus een docent Zorg.

Het Dulon College hoopt ,,door een goede samenwerking, creativiteit en een lach'' een diploma-uitreiking te hebben neergezet die studenten en hun familie en vrienden zich altijd zullen herinneren. De komende weken zullen er op diverse manieren feestelijke diploma-uitreikingen plaatsvinden voor de opleidingen binnen de clusters Handel, Economie & Administratie, Horeca, Toerisme, Recreatie & Wellness en Veiligheid & Sport.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie