Joke Jansen al meer dan 30 jaar vrijwilligerswerk!
Joke Jansen al meer dan 30 jaar vrijwilligerswerk! Janine Jonkman

Joke en Toos een begrip op de Franciscusschool én Maandereng!

Onderwijs Deel je nieuws

Na ruim 30 jaar als vrijwilligers tussenschoolse opvang op de Franciscusschool nemen de  juffen Toos en Joke op muzikale wijze afscheid. Met ingang van het nieuwe schooljaar zullen zij gaan genieten van hun welverdiende pensioen. 

Afgelopen vrijdag werd er op passende wijze afscheid van hen genomen. In de gymzaal van de school werden zij compleet met ballonnenboog en slingers op muzikale wijze bedankt voor al hun inzet, liefde en toewijding. Want wie heeft er nu niet een broodje met hen gegeten? Meer dan dertig jaar hebben zij het overblijven gecoördineerd en begeleid. Joke en Toos zijn een begrip op de Franciscusschool én in de Maandereng! 

Natuurlijk was het niet het gedroomde afscheid, want door het coronavirus is alles anders gelopen. Rustig afbouwen met de kinderen en een afscheid met ouders en oud-leerlingen zat er niet in. Toch was het indrukwekkend en hartverwarmend. Meer dan 200 kinderen die samen een orkest vormden en deze twee bijzondere vrijwilligers toezongen was ronduit spectaculair. Ze hielden het dan ook niet droog! De Franciscusschool gaat twee betrokken mensen met een groot hart voor kinderen missen. 

Onder de vrolijke ballonnenboog van Feestgarant Ede.
Toos en Joke tijdens het concert.
Toos van Ee al meer dan 30 jaar vrijwilligerswerk!
advertentie
advertentie