Afbeelding
CNS Ede

Twee teams CNS Ede naar finale SlimmerIQuiz

17 november 2020 om 10:34 Onderwijs

EDE Leerlingen van de plusklassen uit groep 7 en 8 van CNS Ede doen ieder jaar mee aan de SlimmerIQuiz. Bij deze quiz hoeven de deelnemers niet veel te weten, maar ze moeten razendsnel logische en creatieve antwoorden bedenken. Dit jaar hebben twee teams van de Edese onderwijsorganisatie het geschopt tot de finale.

In totaal waren er van alle plusklassers van CNS Ede drie teams samengesteld met elk drie leerlingen. Zij streden twee weken geleden om een plekje in de finale tijdens de digitale Scholenronde. 160 teams uit heel Nederland deden hier tegelijkertijd aan mee, maar slechts twintig teams gingen door.

Het werd volgens CNS Ede een spannende middag waar keihard werd geredeneerd, gecombineerd en verzonnen. Na een paar dagen kwam het bijzondere nieuws dat maar liefst twee teams zich hadden geplaatst. Met de post kwam voor ieder van hen een cadeau om dit alvast te vieren. 

De finale vindt woensdag plaats. Dan zal het team van Tom, Maarten en Thijs, evenals het team van Siem, Samos en Ruben de tanden zetten in een nieuwe reeks pittige vraagstukken. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie