Afbeelding
Rolgordijnen

Kies voor passende raamdecoratie

Overig

Passende raamdecoratie is een voorwaarde voor optimaal genieten. Het is essentieel dat je je met zorg uitgekozen raamdecoratie goed ophangt. Te grote jaloezieën of gordijnen staan heel rommelig en onverzorgd. Te kleine daarentegen staan ook zeker niet mooi en zorgen dat er licht langs de kieren naar binnen komt. Met name voor raamdecoratie die bedoeld is om licht en inkijk te weren, is dat zonde. Als de raamdecoratie naadloos past, staat het ook meteen geweldig. Goed passende raamdecoratie is belangrijk maar ook de stijl waarin je de jaloezieën en gordijnen wilt hebben, is goed om van tevoren te bepalen. Heb je een landelijke inrichting, een strak of modern interieur dan wil je daar de nieuwe raamdecoratie op aanpassen. Voor iedere stijl is er een passende oplossing. Maar waar let je op bij het kiezen en hoe zorg je ervoor dat je de perfecte raamdecoratie kan ophangen? Daar helpen wij je graag mee.

[Wat zijn jouw wensen?]
Om inzicht te krijgen in jouw wensen voor de optimale raamdecoratie, is het goed om eerst op een rijtje te zetten wat je belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld raamdecoratie voor in de slaapkamer? Dan is het wel zo fijn, als deze verduisterend is, zo ben je verzekerd van een goede nachtrust. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor mooie, verduisterende plissé gordijnen. En ideaal voor in de keuken zijn de duo rolgordijnen. Dat zijn bijzondere
rolgordijnen waarbij de stof bestaat uit twee banen, een gekleurde en een transparante. Met het rolsysteem worden de banen langs elkaar geschoven. Zo kies je voor meer of minder privacy. Zo heb je wat meer privacy overdag en kun je de rolgordijnen helemaal dichtdraaien als het donker wordt. Of vind je een rijke en warme uitstraling belangrijk? Dan zijn houten jaloezieën misschien iets voor jou. Passend in veel verschillende interieurs zijn houten jaloezieën een elegante en duurzame keuze. Voor iedere ruimte is er genoeg keuze om tot de beste beslissing te komen. Zo heb je het langste en meeste plezier van jouw nieuwe raamdecoratie.

[Raamdecoratie aanpassen naar de ruimte]
Iedere inrichting en interieur is anders. Je geeft al snel jouw eigen draai aan jouw kamer door meubels, de vloer en een kleur op de muur. Wanneer je jouw raamdecoratie hierop aanpast, geeft het een mooie verrijking op de kamer. Heb je een strakke en moderne inrichting, zijn houten jaloezieën in een zwarte of witte kleur ontzettend mooi. Bij een landelijke inrichting, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie houtkleur. Wanneer je door
jouw wensen weet welke raamdecoratie het beste bij jou past en wat je mooi vindt, kan je met kleurgebruik veel doen om de raamdecoratie aan te passen naar jouw wensen. Zo kan je voor plissé gordijnen kiezen uit zeven kleuren, voor duo rolgordijnen en houten jaloezieën uit meer dan 15 kleuren. Ook kan je de kleur van de cassette en de koorden kiezen. Kan je niet kiezen uit een aantal kleuren? Bestel dan een kleurstaal. Van een beeldscherm kan het lastig zijn om een kleur te kiezen, waardoor het fijn is om een kleur in het echt te zien. De kleurstalen worden thuisgestuurd met een kortingscode, zodat je bij de bestelling de kosten voor de kleurstalen weer terugkrijgt.

[Goed opmeten van de raamdecoratie]
Het is belangrijk om de raamdecoratie goed in te meten. Het is prachtig als de raamdecoratie naadloos hangt. De maatvoering is daar zeer belangrijk bij. Kies als eerste of je het wilt ophangen tussen de muren, in het kozijn of op de muur. Dit maakt dat de maten anders kunnen zijn. Belangrijk om te weten, is dat de maten die je ziet nettoproductie maten zijn. Het is bovendien erg fijn dat je ook kunt kiezen aan welke kant je de gordijnen of jaloezieën wilt bedienen. Ben je links- of rechtshandig? Kies de juiste kant.

[Bestel nu jouw passende raamdecoratie]
Ben je eruit of je gaat voor mooie houten jaloezieën, trendy plissé gordijnen of de fijne duo rolgordijnen? Bestel dan nu jouw ideale raamdecoratie online. Geef de exacte maten door en alles wordt op maat voor jou gemaakt, zodat het precies naar wens is. Twijfel je nog over de kleur? Je kunt een kleurstaal bestellen van de houten jaloezieën en de (duo) gordijnen. Zo weet je meteen of deze past bij de rest van je inrichting en heb je voor de raamdecoratie de juiste keuze maakt. Voor een kleurstaal wordt dikwijls een kleine vergoeding gevraagd, die krijg je uiteindelijk weer terug als je de bestelling plaatst.
Kijk voor meer inspiratie op https://www.creon-raamdecoratie.nl/

advertentie