De technische mensen bij HV Reehorst (Robbert van Oel (links), Sander Barents en Leo de Wi (rechts) zien de selectie van HV Reehosrt versterkt worden.
De technische mensen bij HV Reehorst (Robbert van Oel (links), Sander Barents en Leo de Wi (rechts) zien de selectie van HV Reehosrt versterkt worden. Theo Beumer

Versterkingen HV Reehorst

18 oktober 2019 om 18:38 Overig

EDE HV Reehorst heeft zich per direct versterkt met twee buitenlandse handballers.

Eip Janssen

De Portugees Helder Batista (24) en de Bulgaar Ivan Stanev (26) komen de Edese tweede divisionist versterken.

,,Helder is een prima handballer, kan op meerdere plaatsen uit de voeten en is zoals veel Portugese sporters technisch heel vaardig en ook schotvaardig", laat Leo de Wit namens HV Reehorst weten.

Beide spelers zijn door Tillmann Scheider, die al enkele jaren voor HV Reehorst uitkomt, via de Universiteit Wageningen naar de Edese handbalclub begeleid.

Inmiddels is de overschrijving van Helder vanuit Portugal geregeld en is dus speelgerechtigd.

Of en wanneer beide spelers bij HV Reehorst tot de selectie toetreden is nog niet bekend. ,,Dat is aan onze coach Sander Barents", sluit Leo de Wit af.

Daarnaast werd gemeld dat de eerstvolgende competitiewedstrijd tussen HV Reehorst en koploper Unitas uit Rolde zaterdagavond 26 oktober om 20.00 in sporthal De Peppel wordt gespeeld. De eigen zaal 't Riet is niet beschikbaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie