Bruidegom en Alpaca
Bruidegom en Alpaca Arvid de Windt

Alpaca met Bruidegom genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2020

13 januari 2020 om 15:41 Overig Deel je nieuws

Op 13 januari 2020 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2020. Arvid de Windt uit Wageningen is met een wel hele bijzondere trouwfoto genomineerd in de categorie Bruidegom. Uit een aantal van ruim 1.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2020. Voor de in Bennekom geboren en getogen bruidsfotograaf is dit een bijzondere bekroning op zijn werk, eerder won hij al diverse inter- en nationale fotowedstrijden en werd door de Wedding Photography Society bekroond als Fotograaf van het jaar 2017. 

De alpaca en de bruidegom

Een unieke foto uit de Nederlandse polder in de buurt van Zeewolde. Een bruidegom die voorbij een alpaca rijdt op weg naar zijn bruid. Een toevallige ontmoeting, op het perfecte moment vastgelegd en met de juiste voorbereidingen zorgt deze combinatie voor een unieke trouwfoto.

Bruidsfoto award 2020

De BFA wordt dit jaar voor de 16e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2020 is de race nu echt van start gegaan. Tot mei 2020 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s.

Doel Bruidsfoto Award

De Bruidsfoto Award wordt voor de zestiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met professionele bruidsfotografie en -fotografen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie