Afbeelding
Henny Jansen

Abonneer op Premium en steun je lokale nieuwsvoorziening

Overig

EDE De maatregelen om het coronavirus te bestrijden, raken de gehele samenleving. Dat merken we onder meer aan de vele vragen die onze redactie ontvangt en aan de vele bezoekers van onze website. Het gaat dan vooral ook om vragen over wat de situatie is in de gemeente Ede.  

Wat betekent het voor mijn kinderen en hun school, mijn (groot)ouders, de buren, de vereniging, de lokale winkeliers, de evenementen? Waar kan ik terecht met vragen? Wie kan mij helpen met boodschappen of oppas voor mijn kinderen? 

JOUW OMGEVING Juist nu is een goede lokale nieuwsvoorziening belangrijk, om ervoor te zorgen dat - naast al het landelijke nieuws - ook duidelijk is hoe de situatie in jouw directe omgeving is. 

De regeringsmaatregelen hebben ook effect op onze werkzaamheden op de redactie, in de verkoop en bij de drukkerij. Zoveel mogelijk mensen werken vanuit huis. De redacteuren en verslaggevers zorgen ervoor dat het laatste nieuws over alles wat met het coronavirus en de gemeente Ede te maken heeft op www.EdeStad.nl wordt geplaatst. 

Ook blijven we aan de slag om via soms andere dan gebruikelijke routes ervoor te zorgen dat de kranten gevuld, gedrukt en verspreid worden. Dat zal niet in alle gevallen goed gaan, maar we zetten ons maximaal in om dit te realiseren. We rekenen op je begrip wanneer dit onverhoopt niet goed uitpakt. 

STEUN EDE STAD Op de website presenteren we alle actuele nieuwsberichten over het coronavirus in de gemeente Ede. Dat is gratis toegankelijk voor iedereen. 

Daarnaast presenteren we al langer onder de naam Premium achtergrond- en verdiepende artikelen over diverse onderwerpen. Die artikelen zijn toegankelijk voor nog geen 4 euro per maand. 

Deze inkomsten zijn nodig om onze totale nieuwsvoorziening betaalbaar te houden. Vind jij lokaal nieuws belangrijk? En wil je een bijdrage leveren om deze lokale nieuwsbron toekomstbestendig te houden? Steun dan Ede Stad en neem een abonnement op Ede Stad Premium. 

advertentie