De doorfietsroute bij station Ede-Wageningen is een van de vele projecten waar de gemeente Ede 11 mei een presentatie over geeft.
De doorfietsroute bij station Ede-Wageningen is een van de vele projecten waar de gemeente Ede 11 mei een presentatie over geeft. Projectbureau Spoorzone Ede

Gemeente verzorgt live 'webcast' over plannen stationsomgeving

7 mei 2020 om 17:00 Overig

EDE De gemeente Ede gaat op 11 mei een online presentatie uitzenden over de geplande projecten in de stationsomgeving. Aan bod komen plannen voor de Spoorzone, World Food Center, Parklaan, ENKA Noord-West en de doorfietsroute Ede-Wageningen. 

Per project wordt er eerst een presentatie gegeven en aan het eind is een tijdsblok gereserveerd voor het beantwoorden van vragen van kijkers. De presentatie begint om 19.30 uur met een introductie en interview met de wethouders Meijer en de Pater. Om 19.45 uur wordt er gesproken over het Spoorzone project. Om 20.05 uur is Parklaan aan de beurt, de kruispunten WFC en Klinkenbergerweg. 20.20 uur World Food Center. 20.40 uur is het tijd voor het project ENKA Noord West. 21.00 uur Doorfietsroute Ede-Wageningen (onderdeel stationsweg). De presentatie wordt om 21.15 uur afgesloten met het beantwoorden van overgebleven vragen.  

PRAKTISCH Tijdens de online presentatie kunnen mensen vragen stellen via het e-mailadres of via whatsapp, waarvoor een tijdelijk whatsapp-nummer wordt gebruikt. Inwoners en geïnteresseerden kunnen de presentatie om 19.30 uur via internet of EdeTV volgen.  De link voor de presenatie op internet wordt 11 mei geplaatst op de website van gemeente Ede. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie