Uitreiking cheque aan STOER
Uitreiking cheque aan STOER Studio Stap

Studio Stap heeft toezegging meer dan waar kunnen maken

Overig Deel je nieuws

Een maand na het begin van de c-crisis voor de horeca schreven wij er op 14 april al over in deze krant.

“Studio Stap doneert 250,00 aan MHC Ede G Hockey.” Hoe anders mag het 3 maanden later uitpakken….

Studio Stap, het gedurende de lockdown uit de kluiten gegroeide tijdverdrijf van Richard Stap en zijn DJ vrienden, Hans, Pim, Patrick en Herman die samen met directeurtje Herjan en onderdirecteurtje Eric vele ludieke uitzendingen en acties verzonnen hebben om geld in te zamelen en prijzen weg te geven.

Stappies Steenkool, Fruzzel Puzzel, Studio Stap Leverworst en Plopr zijn zonmaar wat nieuwe woorden in het Groot Edes Woordenboek in 2020.

De feelgood beeld- radio die zoveel mensen 10 weken dagelijks een paar uurtjes vermaak heeft gegeven laat zijn sporen na, vriendschappen die verwaterd waren zijn opnieuw opgepakt, nieuwe vriendschappen zijn ontstaan en de dorpsband Ede- Otterlo is nog nooit zo sterk geweest.

Tijdens de laatste uitzending van zaterdag 11 juli mochten maar liefst 2 Edese lokale goede doelen een cheque in ontvangst nemen.

Richard hierover: “Het bedrag dat we ingezameld hadden was zo groot geworden dat we het hebben gesplitst, om zo 2 doelen die wij graag wilden steunen een deel te kunnen geven. We konden namelijk vooraf niet bedenken dat het zoveel zou worden. We hebben dus in overleg met ons team besloten MHC Ede G Hockey een cheque van €1500,00 te geven en hier Stichting STOER aan toe te voegen. Zij hebben een cheque van 750,00 gekregen, te besteden aan bijvoorbeeld een dagje uit voor deze stoere bewoners. Tevens willen we iedereen die ons op welke manier dan ook ondersteund heeft nogmaals geweldig bedanken. ”

 

 

advertentie