Noanna
Noanna Wilbert de Goei

Noanne in pathé

Overig Deel je nieuws

Noanna in Pathé Ede: ukelele-artiest met een missie

Mensen raken met haar teksten en muziek dat is de missie van zangeres Noanna. Na een aantal livestream concerten, nu weer in levende lijve optreden voor publiek! Op zondag 29 november geeft Noanna meerdere concerten in Pathé Ede, ter ere van de release van haar single “The Naked Truth”.

Zangeres Noanna bracht in mei dit jaar haar eerste single uit, “True Love’s Kiss”. Een verhalend popnummer met een mooie boodschap over (zelf)liefde. Het nummer werd goed ontvangen en inmiddels duizenden keren gestreamd op Spotify. Ook de bijbehorende videoclip werd goed bekeken en veel gedeeld op social media.

Een maand later verscheen haar tweede single “Trampoline”, een vrolijke uptempo song met uiteraard de ukelele. “Trampoline” is een eigentijds popnummer met folk invloeden wat voor een uniek en frisse sound zorgt. Een heerlijk zomers nummer dat doet denken aan de onbezorgde zomers uit je kindertijd. Ook “Trampoline” wist zijn weg naar het publiek te vinden.

Na een ontspannen zomer is het tijd voor de derde single dit jaar, getiteld “The Naked Truth”. “The Naked Truth” is een rustiger nummer dat een idyllische droomachtige wereld oproept.

Naast de drie uitgebrachte singles zal Noanna nog meer nummers ten gehore brengen tijdens deze drie concerten. Tussen de nummers door zullen Noanna en Daniëlle Koudijs (Power to the mama’s) inspirerende levensverhalen vertellen.

Klinkt dit goed en wil je bij dit releaseconcert aanwezig zijn? Dat kan! Reserveer je kaarten op:
https://www.pathe.nl/film/25496/concert-noanne-the-naked-truth

Eerste voorstelling is om 13.00 uur
Tweede voorstelling is om 15.00 uur
Derde voorstelling is om 17.00 uur

Per voorstelling kunnen er 30 personen aanwezig zijn. Als de eerste voorstelling vol is zal de volgende ontsloten worden.  Uiteraard worden alle coronaregels gerespecteerd en nageleefd. Mocht onverhoopt de bioscoop door de coronamaatregel gesloten zijn dan wordt de ticketprijs geretourneerd.

Noanna’s muziek is een combinatie van ‘eigenwijze pop’ met folk- en countryinvloeden, geïnspireerd door onder andere Miss Montreal en Nelly Furtado. Via: www.noanna-spotify.com is haar muziek te beluisteren. Om op de hoogte te blijven kun je Noanna volgen op Facebook, Tiktok, Instagram en Youtube de links zijn te vinden op haar website: www.noanna.nl

advertentie