De producten in de Restore winkel in Ede-Zuid
De producten in de Restore winkel in Ede-Zuid Arie Alderliesten

Restore en Project Kansrijk gaan voor duurzaam

Overig Deel je nieuws

De producten op de foto zijn gemaakt door deelnemers van Project Kansrijk van Malkander; een project dat jongeren uit Ede de mogelijkheid geeft om hun startkwalificatie te vergroten, door middel van het aanbieden van werkervaringsplekken, trainingen en persoonlijke begeleiding.

Van Restore Ede kregen deze jongeren tweedehands artikelen, met daarbij de opdracht om van deze artikelen nieuwe producten te fabriceren. En dat is precies wat ze gedaan hebben.

Ze hebben laten zien dat duurzaamheid geen leeftijdsgrenzen kent. Als je iets niet meer gebruikt wil dat nog niet zeggen dat het niet meer bruikbaar is, met een beetje creativiteit kunnen gebruikte spullen weer een nieuw leven krijgen.

Om deze duurzame creativiteit bij de deelnemers van het project gestimuleerd te houden heeft Restore een mooie plek in hun winkel in Ede-Zuid beschikbaar gesteld om de producten aan te bieden aan het winkelend publiek. De opbrengst van de verkoop van deze producten gaat naar de jongeren zelf, als beloning voor hun duurzame werk.

Samen duurzaam, daar doen we het voor!

advertentie
advertentie