Flyer met Webinar
Flyer met Webinar Maud Goethals

Webinar Wat is de impact op jouw leven als je een gehandicapt kind krijgt

Overig Deel je nieuws

Webinar ‘Wat is de impact op je leven als je een gehandicapt kind krijgt’

Maandagavond 30 november van 20.15 uur tot 21.15 uur organiseert Soroptimistclub Bennekom & Beekdal een Webinar over wat de impact is op je leven als je een gehandicapt kind krijgt. Tijdens deze lezing, die uit twee delen bestaat, wordt er ingegaan op wie de zorg dragen voor jouw gehandicapte kind. Verder komt aan bod hoe de buitenwereld naar jou als zorgverlener kijkt en of er op het werk verschillen tussen de aanpak van mannen en vrouwen zijn?

Co de Gooyer, wiens dochter in het ‘Mooi Leven Huis’ te Bennekom woont en bestuurslid is van het Huis, zal een persoonlijk en inspirerend verhaal vertellen over hoe hij en zijn dochter het leven in het Huis ervaren.

In het tweede deel van de Webinar beschrijft de gedreven verpleegkundige, Babera Fiering, hoe zij onder andere het werken met de dochter van Co ervaart. Haar passie voor haar werk steekt zij niet onder stoelen of banken. Als je haar verhaal gehoord hebt, ervaar je hoe geweldig alles georganiseerd is in het ‘Mooi Leven Huis’.

Tijdens de lezing wordt duidelijk hoe we eigenlijk écht omgaan met mensen met een beperking anno 2020. De Webinar leert je op welke manier we als maatschappij zorg dragen en verantwoordelijk kunnen zijn. Het geeft een inkijkje in het leven van ouders, verzorgers en de inwoners van het ‘Mooi Leven Huis’.

Beide sprekers spreken vanuit hun gevoel en perceptie, waardoor er vanuit kan worden gegaan dat het een boeiend uur wordt. Aan het eind van elke lezing is er gelegenheid om vragen te stellen.

Deelname aan de lezing kost €5,50 dat ten goede komt aan het Mooi Leven Huis. U kunt zich aanmelden via onze website: https://www.bennekomenbeekdal.com/ via de knop ‘Webinar. We hopen u online op 30 november te mogen begroeten.

advertentie