Raadsleden Cora van Wijngaarden en Jan-Willem Nuis voor het Maanderzand
Raadsleden Cora van Wijngaarden en Jan-Willem Nuis voor het Maanderzand Aart van Wijngaarden

Krentenbrood als teken van waardering!

Overig Deel je nieuws

Het is een oude traditie in Oost-Nederland om een 1,5m krentenbrood te geven bij een nieuwgeboren kindje. Het brood wordt dan door de buurt of familie aangeboden als felicitatie én als steuntje in de rug 

Sinterklaastijd

Raadsleden Cora van Wijngaarden en Jan Willem Nuis hebben namens het CDA een prachtig, lang krentenbrood aangeboden aan bewoners en personeel van de verzorgingshuizen Bethanië en Het Maanderzand. Een steuntje in de rug kunnen zij immers goed gebruiken! Juist deze Sinterklaastijd, andere jaren een periode vol gezelligheid en bezoekjes, is en voelt dit jaar anders.

Loyaal

Met het krentenbrood willen de CDA´ers laten merken ontzettend veel waardering en respect te hebben voor alle zorgmedewerkers. Daarbij brengt het brood een beetje gezelligheid voor de verzorgenden en de bewoners, ondanks de 1,5m afstand. Vanzelfsprekend is het brood gekocht bij een van onze lokale bakkers, bakkerij ten Veen . Waarmee we willen zeggen: wees loyaal, koop lokaal! Het brood werd enthousiast ontvangen en er is ongetwijfeld van genoten!

Raadsleden Cora van Wijngaarden en Jan-Willem Nuis bieden een krentenbrood aan
Raadsleden Cora van Wijngaarden en Jan-Willem Nuis voor Bethanie
advertentie