Flyer van het concert
Flyer van het concert GEEN

O.B.K. Otterlo presenteert: Mit Rieu in den Frühling

16 maart 2022 om 18:21 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 26 maart a.s. geeft fanfare OBK uit Otterlo een groots opgezet galaconcert met als titel “Mit Rieu in den Frühling”. Het concert vindt plaats in het Kulturhus in Wekerom. Aanvang 20.00 uur. Entree €5,-

Na een gedwongen pauze van meer dan twee jaar, pakt het orkest groots uit met een feestelijk galaconcert geheel in de stijl van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest.

Dirigent en orkest hebben een zeer gevarieerd programma samengesteld met repertoire, waarmee deze sympathieke Limburgse violist wereldwijd de harten van zoveel mensen heeft weten te veroveren.

Zij nemen u mee op een muzikale reis rond de wereld met bekende melodieën uit de Opera, Operette en Musical, maar ook met volksmuziek uit o.a. Oostenrijk en Mexico.

Speciaal voor deze avond heeft het orkest ook een aantal bijzondere solisten uitgenodigd.

Zo zal de sopraan Martine Alink o.a. een selectie uit de musical The Sound of Music zingen, en zal Jeannette Kok-van Ingen op haar dwarsfluit de bekende panfluitsolo Einsamer Hirte van James Last spelen.

Kortom, het zal een feest der herkenning worden in het tot theater omgebouwde Kulturhus in Wekerom, waar ook de muzikanten van het fanfareorkest zich van hun meest feestelijke kant zullen presenteren.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie