de uitnodiging 2-talig
de uitnodiging 2-talig eigen

Actie ‘Embrace them’ voor Oekraiense vluchtelingen

14 april 2022 om 17:06 Overig Deel je nieuws

Christenen uit verschillende Edese kerken hebben het initiatief genomen om onder de naam ‘Embrace them’ een actie te organiseren voor de Oekraïense vluchtelingen die in de noodopvang in Harskamp verblijven of woonachtig zijn bij gastgezinnen in Ede e.o. Bedoeld om hen een hart onder de riem te steken middels een programma met een gezamenlijke maaltijd, muzikale bijdragen, een wandeling en diverse sprekers, waaronder de Edese burgemeester Verhulst.

Voor de kinderen zijn er een paar leuke attracties. Ook de gastgezinnen zijn van harte welkom om deze dag mee te maken.

Embrace them zal plaatsvinden op zaterdag 30 april a.s. van 12:00 tot 18:00 uur in het gebouw van de evangelische gemeente ‘De Schuilplaats’, aan de Otterloseweg 18A in Ede.

De Schuilplaats heeft voor deze actie belangeloos haar gebouw ter beschikking gesteld en de firma Noot uit Ede verzorgt gratis het pendelbussenvervoer vanaf de noodopvang naar De Schuilplaats en weer terug. Ook krijgen we een flinke korting bij het cateringbedrijf De4Zussen voor de maaltijden. Ook de lokale Rabobank is een sponsor van deze actie.

Alle Oekraïense vluchtelingen en de gastgezinnen de gastgezinnen zelf ook van harte welkom zijn. Zij kunnen hun namen (svp met vermelding van leeftijd) via onderstaand e-mailadres doorgeven. Ook kan een vertaalde uitnodiging worden verstuurd.

Wilt u meehelpen om deze actie ook financieel mogelijk te maken?

Dan kunt u uw bijdrage overmaken op:

NL48RABO 0352 2253 00

t.n.v. Stichting Netwerk Dien je Stad

o.v.v. ‘Actie Embrace them’

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie