Afbeelding

Tiroler doorkomst in Bennekom tijdens Pinksteren

29 mei 2022 om 11:38 Overig Deel je nieuws

Oostenrijk is toch wel het (après) ski land bij uitstek. Tijdens het Pinksterweekend van 5 op 6 juni, moet je toch echt in Bennekom zijn tussen 0.30 en 6.00 uur.

Team Bennekom (in samenwerking met Brandweer Bennekom ) heeft speciaal voor de doorkomst van de Roparun 2022, 31ste editie, de tuin en garage aan de Edese weg 42, volledig verbouwd tot Tiroler stube, compleet met bar en braadworsten.

In de apres-skihut kunt u een speciaal verzoekje indienen voor uw team. Ook aan sneeuw mag het niet ontbreken die nacht, hopelijk geen uit glijders.

Na de apres-ski zwaait het Tiroler - team u uit. De teams mogen zich opmaken voor de laatste km naar Rotterdam. Uitzicht naar de finish op de Coolsingel.

Alle HULP is welkom die nacht, ook om de teams aan te moedigen die lopen voor het goede doel: De Stichting Roparun  is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd.

Heeft u een verzoekje of wilt u helpen of op een andere manier uw bijdrage leveren: neem dan contact op op met Grada van Velsen; 0611924585

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie