Afbeelding

Bzzzonder Bouwdorp In Ede!

13 juni 2022 om 14:26 Overig Deel je nieuws

Vier dagen lang timmeren, zagen, schroeven, bouwen en schilderen. Dat kan tijdens Bzzzonder Bouwdorp. Dit jaar is het bouwthema: Indianen! Wigwams, totempalen, hoofdtooien, paarden; zie je het al een beetje voor je? 

Bzzzonder Bouwdorp in Ede!

In vier dagen tijd bouw je samen met je bouwmatties aan je bouwwerk en aan het einde van de week is er een heel piratendorp uit de grond gerezen! Dus trommel snel je vrienden, nichtjes, schoolmaatjes en elftalgenoten op, om samen deel te nemen aan Bzzzonder Bouwdorp 2022. Wil je met elkaar in de groep? Kan! Laat het weten bij je inschrijving via www.bzzzonder.nl/bouwdorp

Wie, wat, waar, wanneer

Alle kinderen van 6 tot en met 13 jaar oud mogen van maandag 11 tot en met donderdag 14 juli meebouwen aan ons indianendorp in Ede. We starten iedere bouwdag om 09.30 uur en sluiten dan om 15.00 uur af. Bouwdorp Ede vindt plaats bij Bzzzonder Aan de Bosrand aan de Otterloseweg 18a.

Meedoen aan dit avontuur kost 50,- en dat is inclusief snacks, grappen, grollen, pleisters ;-), pret en drankjes. Neem je zelf je bammetjes mee voor de lunch? 

Tijdens Bzzzonder Bouwdorp is er professionele begeleiding, maar omdat bouwen serious business is, neem je zelf één dag in die week je eigen vrijwilliger mee. 

Inschrijven

Schrijf je hier snel in via www.bzzzonder.nl/bouwdorp, dan kan de voorpret beginnen! Heb je nog vragen voordat je je inschrijft voor een week vol bouwpret? Stuur dan even een mailtje naar bouwdorp@bzzzonder.nl. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie