Zomerfestival bij Publieksboerderij de Proosdij

14 juni 2022 om 14:53 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 18 juni van 10.00 tot 16.00 uur is er groot feest bij Publieksboerderij de Proosdij. Een dag vol leuke activiteiten, van kraampjes met mooie (ambachtelijke) producten, een podium met een DJ tot aan springkussens en een waterstormbaan voor de kinderen. Daarnaast zal de milieustraat om 10.30 uur geopend worden door wethouder Versteeg van de gemeente Ede en regiodirecteur Saskia Emmerik van ’s Heeren Loo.  

Milieustraat voor bewoners uit de wijk 
De milieustraat is er speciaal voor de buurt. Bewoners uit de wijk kunnen kleine elektrische apparaten, papier, metaal, frituurvet, kleding en cartridges inleveren. Medewerkers van de Proosdij sorteren alles en bieden het gescheiden aan binnen de juiste afvalstroom. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar biedt ook mooi werk voor de medewerkers van de Proosdij en maakt ontmoeting mogelijk. Zo helpen we elkaar.  


Zomerfestival met activiteiten voor alle leeftijden 
Tijdens het Zomerfestival staan er diverse kraampjes met mooie, professionele (ambachtelijke) producten, maar er is ook een kleedjesmarkt. De kinderen mogen op een tractor rijden, kunnen zich laten schminken, er is een panna kooi, er zijn springkussens, een waterstormbaan en een Rad van Avontuur. Er is lekker eten, een Beach bar en dat alles met livemuziek en een DJ. Iedereen is van harte welkom.


Speeltuin de Korenbloem heeft zaterdag 18 juni tevens haar jaarlijkse Opendag. Om niets te missen van de activiteiten in de wijk, rijdt er een huifkar op aangegeven tijden tussen de Proosdij en de Korenbloem. 


Praktische informatie 
De festiviteiten zijn van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Het is niet mogelijk om te parkeren bij de Proosdij. Ook zijn er een aantal straten rondom de festiviteiten afgezet. Parkeren kan in de omgeving, aan de Veenderweg of elders in de wijk. Fietsen kunt u plaatsen tegen de hekken aan de Floreslaan. 


Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en/of activiteiten, volg dan de facebookpagina van Publieksboerderij de Proosdij.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie