Afbeelding

100 jaar Koepelschool

25 juni 2022 om 19:48 Overig Deel je nieuws

De Koepelschool uit Ede bestaat dit jaar honderd jaar. Afgelopen week hebben we dit uitgebreid gevierd met een feestweek voor de leerlingen en een reünie voor oud-leerlingen en oud-medewerkers.

Maandag 20 juni werd de feestweek officieel geopend door de wethouder van onderwijs van de gemeente Ede, dhr. Meijer. Alle dagen van de week waren er voor alle leerlingen speciale activiteiten, zoals een optreden van goochelaar Aris Smit, een jubileumconcert in de Bethelkerk met Marcel en Lydia Zimmer, een creatief circuit, een Djembé workshop, een bezoek aan het Openluchtmuseum en oud-Hollandse spelletjes.

Als herinnering aan deze week kregen de kinderen een sleutelhanger met een klompje met daarop het logo van de school. Heel vroeger werd de school namelijk ook wel klompenschool genoemd.

Op vrijdagmiddag 24 juni werd door het team van de school alles in gereedheid gebracht voor de reünie. Maar liefst 450 oud-leerlingen en (oud-)medewerkers bezochten de reünie. Vanaf het begin om 17.00 uur was het gelijk druk en de sfeer zat er meteen goed in. Om 18.00 uur gingen de BBQ’s aan en kon er onder het genot van een hapje en drankje heerlijk herinneringen opgehaald worden. We kunnen terugkijken op een hele feestelijke jubileumweek en reünie.Meer informatie over de school kunt u vinden op www.koepelschool.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie