pop-up boekenmarkt Bennekom 2022
pop-up boekenmarkt Bennekom 2022 Lisette Ruzius

Enthousiaste reacties op eerste editie pop-up boekenmarkt

2 oktober 2022 om 18:19 Overig Deel je nieuws

De eerste editie van de pop-up boekenmarkt van Huib History Books in Bennekom was drukbezocht. In het voormalige pand van Woudstra aan de Dorpsstraat 19 vinden tot eind van dit jaar meerdere edities plaats. Vrijdag en zaterdag waren er veel enthousiaste reacties van bezoekers.

Zo kwam een vrouw langs die al zeven jaar op zoek was naar een bepaald boek uit de Tweede Wereldoorlog.   “Die heb ik”, antwoordde organisator Huibert van Verseveld uit Bennekom. De vrouw was vol ongeloof. “Ze maakte een dansjes toen ze het boek in handen had en zei dat haar hele dag fantastisch was.” Veel bezoekers kwamen uit Bennekom en Ede, maar ook van verder weg, zoals uit Lochem, Rotterdam en Den Bosch.

De pop-up is te bezoeken op 14 en 15 oktober, 28 en 29 oktober, 11 en 12 november, 25 en 26 november, 2 en 3 december en tijdens de Dickens Fair Bennekom op 9 en 10 december. Bekijk ook de speciale Dickens Fair etalage van de boekenmarkt.  Op zaterdag 15 oktober is een special gast aanwezig. Een Duitse verzamelaar van objecten uit de Tweede Wereldoorlog verkoopt een deel van zijn bijzondere collectie. Het gaat om originele en authentieke stukken. Voor meer info zie Huib History Books op Facebook.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie