Afbeelding
Henny Jansen

Fotoquiz EdeStad.nl: ‘Hoe goed ken jij Ede?’ (115)

Overig

EDE Lang niet alle uithoekjes van de gemeente Ede zijn bekend. Hoe goed kennen inwoners hun huidige leefomgeving of die uit de geschiedenis?

Wat is er op bijgaande afbeelding te zien en waar is de foto genomen?

Mail uw oplossing voor maandag 28 november 10.00 uur naar Ede.Stad@bdu.nl onder vermelding van ‘Fotoquiz 115’, telefoonnummer en woonplaats en maak kans op twee vouchers van Puro Gelato & Caffè , Maanderpoort 29, Ede.

Oplossing fotoquiz 114: Ede, Doesburger Molenweg: sloperij Brouwer.    

Winnaar: Jaap van den Top, Wekerom.     

MEER REACTIES:

Tine Tigchelaar (Ede): autosloperij en recycling BV de Witte Boerderij (langs het spoor.) Radonstraat 10 Ede.

Mark van Voorthuizen (Ede): bromfietsonderdelenhandel van Aart Brouwer aan de doesburgermolenweg.

Eveline Suijker: Aartje Brouwer scooteronderdelen ede-lunteren.

Godelieve van den Broek (Ede): op de foto staan bromfiets onderdelen en bromfiets wrakken en de foto is genomen bij de Doesburger Molenweg nr 9 bij A.Brouwer. 

Hans Stevens (Ede): onmiskenbaar de afgedankte scooter onderdelen, motorresten, buddyseats e.d. van Aart Brouwer fietsen op de Doesburgermolenweg 9 Ede.

Kees Hekking (Ede): A. Brouwer Doesburger Molenweg 9, Ede Motor-, scooter-, en brommeronderdelen.

Hans Vierbergen (Ede): volgens mij is de foto genomen bij “Brommersloop” A. Brouwer, Doesburger Molenweg 9, 6718 TR Ede.

Annelies Harmse (Ede): het antwoord van fotoquiz 114 is:Aart Brouwer aan de Doesburgermolenweg 9 in Ede.

Marco van Aggelen: dat kan er maar 1 zijn: Brouwer aan de Doesburger Molenweg. Wonderbaarlijk, en mooie herinneringen aan, hoe hij in deze georganiseerde chaos feilloos alle bromfietsonderdelen wist te vinden. 

Ad Maes (Ede): bromfietsonderdelen, A. Brouwer, Doesburger Molenweg 9, Ede.

David Gebbink (Ede): op de foto is denk ik te zien de buitenplaats met opgestapelde brommers en scooters bij Aart Brouwer aan de Doesburger Molenweg 9.

Richard van Dorland (Ede): oplossing Foto Quiz 114: scooteren brommer  sloop aart brouwer , Doesburger Molenweg 9 Ede.

Guus van den Top (Ede): Brouwer Doesburgermolenweg EDE.

Ineke van  de Fliert (Ede): op bijgaande afbeelding is de bromfietshandel van de firma Brouwer aan de Doesburgermolenweg te zien.

Annie van Essen (Wekerom): de oplossing is A. BrouwerDoesburgermolenweg 9 6718 TR Ede.

Johan Donkersteeg (Barneveld): dat is niet moeilijk dat is bij Aart bouwer aan de Doesburger Molenweg 9, 6718 TR Ede. En op de foto staan brommer en scooter onderdelen.

Gea van t Foort (Lunteren): de foto is gemaakt bij aart brouwer aan de doesburgermolenweg.

Angelique Huiberts (Lunteren): deze foto is genomen bij Aartje Brouwer bij de Molen. Wie kent hem niet!?

Denise ten Hove (Ede): de foto is gemaakt bij de doesburgermolen, Aart Brouwer. Op deze foto zien we oude, gesloopte, opgestapelde bromfietsen.

Wouter Kuperus (Ede): ik denk dat het de scooter reparatie is aan de Doesburger Molenweg. 

Gert Schoonderbeek (Ede): brommerwrakken bij Aartje Brouwer Doesburgenmolenweg ede.

Alfred van der Heide (Ede): de oplossing voor fotoquiz 114 is: A. Brouwer Bromfietsonderdelen aan de Doesburger Molenweg 9, 6718 TR Ede.

Tiny van Riemsdijk (Lunteren): bromfietsonderdelen, Brouwer, doesburger Molenweg. Ede.

Jan van Middendorp (Lunteren): sloop bromfietsen Doesburger Molenweg 9 Ede (Aart Brouwer).

Joke Wiebing (Ede): de foto van fotoquiz 114 is gemaakt bij Aart Brouwer fietsen en bromfietsen in Ede, Doesburger Molenweg 9. Al jaren een begrip in Ede en omstreken! De eerste keer dat ik mee doe, iedere keer kijk ik naar de foto maar stuur vervolgens geen mail als ik het weet.

Willeke van Huigenbos (Lunteren): wij denken dat de foto in de Ede Stad van 16-11 genomen is bij Brouwer Brommeronderdelen aan de Doesburger Molenweg 9 in Ede. Er staan brommer- en scooteronderdelen op.

Melvin Soetendaal (Harskamp): brommer en scooter onderdelen A Brouwer Doesburgermolenweg 9 Ede. Afgedankte spullen waar hij onderdelen van verkoopt.

Jan Schouten (Lunteren): de oplossing is Ede, Doesburger Molenweg 9, Aart Brouwer Brommeronderdelen.

Ad Boudeling (Ede): de foto is genomen bij Aart Brouwer aan de Doesburgermolenweg 9 in Ede.

Linda Berkhout (Ede): antwoord puzzel 114:  A. Brouwer aan de doesburgermolenweg Ede. De plek waar je onderdelen kan halen/vinden voor je brommer of motor.

Henri van Roekel (Ede): Aart Brouwer Bromfiets onderdelen - Doesburgse Molenweg Ede.

Adri Spenkelink (Ede): Ik denk dat de foto van deze week is gemaakt bij de brommer- en scooteronderdelen handel van Aart Brouwer aan de Doesburgermolenweg nummer 9.

Anouk Appeldoorn (Ede): ik denk dat de foto is gemaakt op de Doesburgermolenweg, bij de “brommersloop”. Ik denk dat er afgedankte scooters op de foto staan.

Rene Wiebing (Ede): de foto van fotoquiz 114 is gemaakt bij Aart Brouwer fietsen en bromfietsen in Ede, Doesburger Molenweg 9.

Bert van de Hoeve (Ede): De foto van deze week is gemaakt aan Doesburger Molenweg 9 in Ede. Fa. A. Brouwer, handel in Scooter- bromfiets- en fiets onderdelen.

Emily Adams (Ede): de foto in de krant is aan de doesburgermolenweg bij Aart Brouwer. Het is de bromfiets hoop met onderdelen etc.

Wilco Smit (Ede): mijn zoon (Liam) denk wel te weten waar deze foto is gemaakt, denk dat hij voor deze keer gelijk heeft. Op de foto zijn scooter onderdelen te zien en deze foto is gemaakt bij Brouwer aan de Doesburger Molenweg 9 in Ede. In principe ligt de hele tuin vol met onderdelen en dat is/was eigenlijk al zo toen ikzelf een jaar of 15 was, inmiddels iets ouder.

Alexandra Zandee (Ede): dat kan er maar eentje zijn: Aart Brouwer aan de Doesburger Molenweg 9 natuurlijk, onmiskenbaar. Ongelofelijk hoeveel generaties dhr Brouwer al aan brommer (en eerst ook fiets) onderdelen heeft geholpen die je verder nergens meer kunt vinden voor een schappelijke prijs. Neemt altijd de tijd en pelt tussendoor een mandarijntje, en weet wonderlijk genoeg precies waar alles te vinden is en er ligt nogal wat. Een belevenis op zich!

Oplossing fotoquiz 114: Ede, Doesburger Molenweg: sloperij Brouwer.
advertentie
advertentie