Rijnmondband Schiedam keert terug naar Ede.
Rijnmondband Schiedam keert terug naar Ede. SCVK

Ede wordt zaterdag 7 oktober a.s. vermaakt met veel muziek en show!

2 oktober 2023 om 21:46 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 7 oktober a.s. kan Ede zich weer opmaken voor alweer de 4e editie van Indoor Taptoe Muziekstad Ede. Een feest met veel muziek en show in de Topsporthal van Ede, de Van der Knaaphal. Om 19.00 uur openen de deuren van de Indoor Taptoe waar om 19.30 uur het voorprogramma start met IREN3, die overdag nog optreden in Sneek.

Na de officiële opening zal het programma van de Indoor Taptoe Muziekstad Ede starten met maar liefst 6 deelnemers. 

Natuurlijk is daar de thuiswedstrijd voor onze eigen jeugdshowband Irene Ede, de kids die afgelopen zaterdag tijdens de jeugdmanifestatie tijdens de Nationale Taptoe te Rotterdam (Ahoy) een prijs wonnen boven de 80 punten met de show Teenage!

Vanuit het mooie Rhenen zal Showharmonie O.B.K. aantreden met de show Pole Position, een Formule 1 tour. Vanuit Schiedam keert terug de Rijnmondband met de show Capture the Flag, de show waarmee zij de 5e plaats behaalde tijdens het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. 

Show- en Marchingband St. Sebastianus uit Gendt nodigt iedereen uit voor een bijzonder bioscoopfilmpje To the Movies. Groove, Dynamiek en Vernieuwing, het Kamper Trompetter Korps uit Kampen keert na 4 jaar terug in Ede met de show Lift Up.

De afsluiter van het programma is natuurlijk de thuisspeler Showband Irene Ede. Deze dikke band presenteert hun show Torn Together, een hoog kwalitatief toetje qua muziek én show, waarmee Irene de 7e plaats behaalde tijdens het Wereld Muziek Concours te Kerkrade.

Tijdens de pauze kunnen de bezoekers genieten van IREN3! Ook zullen de jongste kids van IRENE aanwezig zijn, niet alleen met muziek, maar ook om een financiële bijdrage te vragen aan de bezoekers voor de nieuwe uniformen die IRENE in 2024 wil presenteren.

De avond wordt afgesloten met een bijzonder koraal, taptoesignaal en het volkslied. Na afloop is iedereen van harte welkom in clubgebouw de Kei aan de Peppelensteeg te Ede voor een gezellige nazit.

Indoor Taptoe Muziekstad Ede wordt mede mogelijk gemaakt door Autobedrijf Braber | SEBO Stofzuigers | Juwelier Goudpoort | Homeflowers | Optiek Sloof | Van Voorst Projektendienst e FP Sound.

Helaas is de Indoor Taptoe Muziekstad Ede uitverkocht, er zijn geen toegangskaarten meer verkrijgbaar, ook niet aan de deur van Van der Knaaphal. Wel zal deze avond groot nieuws bekend gemaakt worden, in 2024 staat er iets fantastisch te gebeuren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie