Afbeelding
Foto door Christian Buehner via Unsplash

Trends en stijltips over leesbrillen voor de man

9 februari 2024 om 07:18 Partnercontent

Leesbrillen zijn allang niet meer alleen een functioneel hulpmiddel, maar zijn uitgegroeid tot een trendy modeaccessoire voor mannen. Met een breed scala aan stijlen, monturen en kleuren is er voor elke man wel een leesbril die past bij zijn persoonlijke stijl en voorkeuren. In dit artikel bespreken we de laatste trends en geven we stijltips voor het kiezen van de perfecte leesbril voor mannen.

Klassieke monturen met een twist

Een van de meest opvallende trends op het gebied van leesbrillen voor mannen zijn klassieke monturen met een moderne twist. Denk hierbij aan monturen met strakke lijnen, subtiele details en tijdloze kleuren zoals zwart, bruin en ‘tortoise’ (een soort schildpad-print). Deze monturen stralen een ingetogen elegantie uit en passen perfect bij zowel formele als casual outfits.

Bold en oversized

Voor mannen die durven op te vallen, zijn bold en oversized monturen een echte eyecatcher. Deze monturen trekken direct de aandacht en geven een stoere en zelfverzekerde uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een leesbril met een opvallend dik montuur in een felle kleur zoals rood of blauw voor een gedurfde look.

Multifocale opties voor extra gemak

Naast stijlvolle monturen zijn er ook steeds meer mannen die kiezen voor multifocale leesbrillen voor extra gemak. Deze brillen bieden niet alleen correctie voor dichtbij zien, maar ook voor veraf en tussenzicht. Ideaal voor mannen die regelmatig moeten schakelen tussen verschillende afstanden, zoals bij het lezen, werken op de computer en autorijden.

Trendy leesbrillen voor mannen vind je gewoon online

Wil je jouw stijl naar een hoger niveau tillen met een trendy leesbril? Bij online aanbieders heb je vaak de beste keuze. Neem Looplabb: daar vind je een uitgebreide collectie leesbrillen voor heren in verschillende stijlen, kleuren en monturen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke leesbril met een twist of een bold oversized model, op het wijde internet zijn meer dan genoeg monturen te vinden.

Daarnaast biedt Looplabb leesbrillen in verschillende sterktes, variërend van leesbrillen met sterkte +1.00 of leesbrillen in sterkte +2.00 tot wel +3.00, zodat je altijd de juiste bril kunt vinden die perfect aansluit op jouw behoeften en wensen.

Ontdek vandaag nog de nieuwste trends en stijlen en geef jouw look een upgrade met een trendy leesbril!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie