Afbeelding
Veldbloemen

Verras iemand met een bosje bloemen

Partnercontent

Is er iemand die je wilt verrassen? Of ben je een verjaardag vergeten waar je nog snel iets wilt laten bezorgen? Van een mooie bos bloemen wordt iedereen blij. Vandaag de dag is het mogelijk om bloemen aan huis te laten bezorgen, dus ook bij degene die jij graat in het zonnetje wil zetten. Kies gemakkelijk online de mooiste bos bloemen uit en laat de adres gegevens achter van de locatie waar de bloemen heen moeten. Meer dan dat hoef je niet te doen, behalve betalen natuurlijk, maar een bos bloemen laten bezorgen kost geen fortuin en je kan de kosten zo gek maken als je zelf wilt. Natuurlijk is een enorme bos bloemen duurder dan een klein bosje. De prijs heb jij zelf in de hand, maar één ding is zeker: de ontvanger zal hartstikke blij worden van die mooie bos.

Ken jij de RegioBloemist al?
Vaak is het mogelijk om dezelfde dag nog een bos bloemen te laten bezorgen. Zij werken samen met 650 lokale bloemisten door heel Nederland heen. Door de samenwerking met deze lokale bloemisten is het mogelijk om in heel Nederland te bezorgen en vaak lukt het dezelfde dag nog. Wanneer je op hun site een bos bloemen besteld, sturen zij jouw bestelling naar de dichtstbijzijnde bloemist, deze maakt de bos bloemen en zorgt ervoor dat het bij jouw afleveradres wordt bezorgd. Als je boeket mee gaat met de bezorger, belt de bezorger aan en overhandigt hij of zij het boeket persoonlijk. Vaak levert dit lachende ontvanger op en dát maakt het versturen van een bos bloemen zo leuk. Je maakt er echt iemand blij mee. Is de ontvanger niet thuis? Dan probeert de bezorger het af te leveren bij de buren en laten zij een briefje achter waar zij de bloemen hebben afgegeven. De ontvanger kan ze dan zo snel mogelijk ophalen bij de buren en diezelfde dag nog genieten van hun mooie bos bloemen.

Wat kost het bezorgen?
De bezorgkosten van een bos bloemen kan erg verschillen. Dit bedrag ligt aan de bloemist die het verstuurd. Zo kunnen de kosten van de levering €4,95 bedragen, maar soms ook €8,95. Hierbij zit niet geteld dat de bezorgers soms meerdere malen proberen om het bosje te bezorgen. Dit is echter vrijwel altijd de service van de bloemist.

Bestel je bloemen online
Wil je vandaag nog iemand verrassen? Laat dan een bosje bloemen bezorgen via een partij als de RegioBloemist. Dankzij de snelle levering van de bloemisten in Nederland kun je vandaag nog iemand gelukkig maken.

advertentie