Afbeelding
Gluten vrij

Glutenvrije producten kopen bij Le Poole

3 februari 2020 om 09:24 Partnercontent

Glutenvrij eten is best moeilijk. Maar voor iemand met glutenintolerantie is het heel belangrijk. Wat is glutenintolerantie eigenlijk? En waar kan je glutenvrije producten kopen?

Wat gebeurt er bij coeliakie?
Glutenintolerantie, ook wel coeliakie genoemd, is een auto-immuunziekte in de darmen. Bij een dergelijke auto-immuunziekte maakt het afweersysteem antistoffen aan tegen gluten die ook cellen van het eigen lichaam aanvallen. In dit geval treedt deze reactie op als de persoon gluten binnen krijgt. De heftige reactie op de gluten beschadigt het slijmvlies in de dunne darm waardoor de dunne darm minder goed belangrijke stoffen op kan nemen. Dit zorgt natuurlijk voor problemen.

De winkel van Glutenvrij Le Poole
Glutenvrij Le Poole is een webwinkel opgezet door Christien Le Poole. Hier vind je het grootste assortiment glutenvrije producten van Nederland. Door al je glutenvrije bij één leverancier te kopen, weet je zeker dat je lekkere, smakelijke producten hebt voor het bereiden van je maaltijden. Alle zelfgemaakte producten worden bereid in een glutenvrije omgeving zodat mensen met coeliakie geen risico lopen.

De juiste producten voor iedere maaltijd
In heel veel producten zitten gluten. Denk aan brood, pasta, ontbijtgranen en koekjes. Gelukkig heeft Le Poole voor iedere maaltijd de juiste producten in huis. Voor het ontbijt vind je er glutenvrije muesli of cornflakes. Gewoon brood kan helaas niet meer maar in de bakkerij wordt heerlijk en vers glutenvrij brood. Zo kan er toch een boterham gegeten worden tijdens de lunch. Ook vind je glutenvrije pasta's en pizzabodems in het assortiment voor een smakelijk avondeten. Als tussendoortje kan er volop fruit en groente worden gegeten, daar zitten geen gluten in. Even geen trek in fruit of groente? Dan heeft Le Poole glutenvrije crackers, rijstwafels en zoutjes.

Online je boodschappen bestellen
Het is super handig om glutenvrije boodschappen online te doen. Alles wordt gewoon thuisbezorgd. Iedere donderdag kan vers glutenvrij brood geleverd worden. Iedere laatste zaterdag van de maand is er een gewone verkoop in de bakkerij. Klanten kunnen dan langskomen in de bakkerij en hun inkopen doen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie