Afbeelding
Industrieel interieur

Pronken met jouw industriele kast!

4 februari 2020 om 09:38 Partnercontent

Je ziet hem tegenwoordig overal, de industriële kast. Dat is niet zo gek want de industriële kast is een echt pronkstuk voor in jouw interieur. De industriële kasten geven jouw huis een stoer industrieel tintje en zijn weer eens wat anders dan de standaard houten kasten. Deze kasten zijn vaak gemaakt van robuuste materialen als metaal en hout en geven de industriële kasten een stoere uitstraling. Giga Meubel heeft een groot assortiment aan industriële kasten.

Industriële kasten in alle vormen en maten..
Je hebt varianten van de industriële kast die helemaal dicht zijn: de lockerkast. Maar ook varianten die half open lijken te zijn door de ruimte bovenin gemaakt van glas: de vitrinekast. Een vakkenkast heeft een combinatie van veel vakken met open en dichte ruimtes. Het fijne aan de industriële kasten is dat ze tijdloos zijn en je ze dus erg makkelijk kan combineren met andere stijlen. Wat natuurlijk een belangrijk element is bij het uitkiezen van jouw droomkast.

De industriële stijl staat bekend om zijn grote open ruimtes. Heb jij nou wat minder ruimte in jouw interieur? Kies dan voor een smallere variant. Zo speel je slim in op de ruimte die jij wel hebt. De industriële kast bestaat uit neutrale kleuren zoals zwart en wit soms gecombineerd met hout. Het is daarom ook erg leuk om de kast te combineren met gekleurde accessoires en andere woonstijlen. Leer doet het altijd erg goed bij de industriële stijl. Zet naast jouw kast een leren bank neer om jouw interieur helemaal af te maken!

De industriële boekenkast
De industriële boekenkast is een echte eyecatcher. Je hoeft een boekenkast niet alleen te gebruiken voor boeken. Door zijn vele planken en open ruimtes, is het de perfecte kast om al jouw accessoires in tentoon te stellen. Combineer hem met plantjes gekleurde vaasjes, fotolijstjes, beeldjes noem maar op. Verander deze accessoires eens in de zoveel tijd voor afwisseling. Ga bijvoorbeeld met het seizoen mee door de boekenkast te combineren met warm gekleurde accessoires in de winter en herfst. De industriële boekenkast geeft jouw interieur een stoere look door zijn robuuste materialen van hout en metaal.

De industriële vitrinekast
De industriële vitrinekast is de perfecte combinatie tussen functioneel en decoratief. Je hebt bij de vitrinekast de mogelijkheid om in de dichte vakken jouw spullen op te bergen die je liever niet tentoonstelt. Achter de open glazen deuren van de vitrinekast kun je al jouw mooiste accessoires laten zien. De vitrinekast is minder ruig dan een lockerkast en creëert een wat zachtere look door zijn open glazen ruimtes.

De Industriële Lockerkast
De industriële lockerkast is perfect om al jouw spullen in op te bergen. Hij bestaat namelijk uit alleen maar dichte deuren. De industriële lockerkast staat perfect in een neutraal ingericht industrieel interieur. Met deze inrichting zal de stoere ruige lockerkast nog beter opvallen. liever een minder ruige en opvallende look? Ga dan voor een wat smallere witte lockerkast. De lockerkasten zijn heel multifunctioneel, zet hem neer in jouw woonkamer, keuken of gebruik hem als kledingkast in jouw slaapkamer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie