Afbeelding
Foto door form PxHere

Laat je verwennen nu het weer kan!

Partnercontent

Nu de kappers en nagelstylisten weer aan het werk mogen, is het tijd om weer eens lekker te genieten van een dagje ontspanning. In de omgeving van Ede zijn een hoop schoonheidssalons, pedicuresalons, nagelsalons en kappers actief, die jou een dagje lekker kunnen verwennen. Je komt na zo’n dagje niet alleen helemaal uitgerust thuis, maar met je nieuwe look kun je ook weer voor de dag komen!

Bezoekje aan de kapper

Komt jouw uitgroei ook halverwege jouw haren? Veel mensen hebben met smacht gewacht op de heropening van de kappers. Had je eind maart een kappersbehandeling gepland? Dan kwam je van een koude kermis thuis! Door de corona omstandigheden was het helemaal niet mogelijk om naar de kapper te gaan. Begrijpelijk natuurlijk, maar wel erg vervelend! Voor wie zelf handig is met een kappersschaar is dat niet per se een probleem geweest, maar er zijn ook veel mensen die zelf niet met zo’n schaar overweg weg kunnen en daarom al bijna twee maanden op hun kappersbezoek hebben gewacht.

Gelukkig mogen we sinds 11 mei weer naar de kapper en dat doen we massaal. Vanwege de corona omstandigheden is het noodzakelijk om van te voren een afspraak te maken. De kapsalons hebben de nodige voorzorgmaatregelen genomen om op die manier de veiligheid te garanderen. Wil je binnenkort naar dan kapper? Dan kun je om die reden maar beter zo snel mogelijk contact opnemen met je kapper, want er zijn net als jij heel veel anderen die graag naar de kapper willen!

Laat je nagels verzorgen

Met de zomer in aantocht, willen we weer mooi voor de dag komen. De dikke truien worden vervangen door T-shirts en de laarzen worden vervangen door teenslippers. Wie mooi voor de dag wil komen, mag absoluut zijn hand- en teennagels niet vergeten. Bezoek een pedicure in Ede of kies voor een bezoekje aan de schoonheidssalon en laat je verwennen in de vorm van een nagelbehandeling en een massage.

advertentie