Afbeelding
Sport bh

Zo heb je lang plezier van een mooie sport bh

10 juli 2020 om 12:25 Partnercontent

Een sportbh draag je onder een sportshirt. Klopt, maar dat is niet alles. Als je kiest voor sportkleding dat past als een tweede huid en van een hoge kwaliteit is, mag dat gezien worden. Ook die sportbh! 

In Amerika is het geen trend maar de gewoonste zaak van de wereld en eigenlijk de dresscode voor vrouwelijke sporters: een sportlegging of korte broek met daarboven een sportbh. Een mooie sport bh. In ons land zie je dat niet of nauwelijks. 

Vergelijk het maar met onze sportsters die je regelmatig tegenkomt op fietspaden, in parken en bij sportclubs. Ze dragen de sport bh verstopt onder een shirt, met daaroverheen zelfs nog af en toe een Cowboysbag heuptasje geknoopt voor de sleutels en smartphone.  

Een goede sportbh heeft een fantastische pasvorm

Nu de zomer zich aandient en de temperaturen stijgen, is dit het uitgesproken moment om die prachtige sportoutfit, inclusief die sportbh zo te dragen dat deze niet alleen onder een shirt bedekt blijft. 

Daar is niets frivools aan. Dat is gewoon sportief en mooi. Een goede en stijlvolle sportbh heeft een fantastische pasvorm, sluit mooi aan op je lijf en heeft de meest leuke kleuren en prints. Die mag gezien worden. Als voorbeeld noemen we hier een freya sport bh of een Anita sport bh. In rood, blauw of geel of met een tattooprint bijvoorbeeld. 

Sport Bh's zijn een investering. Kies je voor kwaliteit dan kies je ook voor duurzaamheid. Dat geldt voor je totale sportoutfit. Vaak zijn bij die bh’s zelfs toffe sportleggings te krijgen, zodat jouw outfit matcht. Ziet er mooi uit, zit lekker, voelt lekker, sport beter. 

In het najaar naar Jerez de la Frontera

Kwaliteitskleding voor het sporten betaalt zich altijd uit in comfort en ontspannen sporten. Je moet er niet aan denken dat er een bandje knelt of een sluiting schuurt. Dat is bij kwaliteits bh's niet het geval. 

Laat die prachtige sport bh zien. Wordt het straks in september weer minder warm dan kun je die tijd nog verlengen met een reisje met La Casita naar bijvoorbeeld Jerez de la Frontera in het Spaanse Andalusië. Daar zijn de temperaturen in september, oktober en november nog prima om met deze outfit buiten te sporten. Heerlijk om bij hard te lopen, te fietsen, yoga-oefeningen op een matje in de zon te doen. Wie maakt je wat! 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie