Afbeelding
Internet

Tips voor de beste internetabonnementen in Ede

18 augustus 2020 om 09:47 Partnercontent

Zijn de laatste maanden jouw internet kosten omhoog gegaan of ben je momenteel niet blij met je huidige abonnement? Dan is het een goed moment om te kijken voor een internet abonnement dat beter aansluit bij jouw wensen. In dit artikel kijken we naar de beste internet opties die voor jou beschikbaar zijn in Ede.

ADSL in Ede

Door heel Ede is ADSL als internetverbinding beschikbaar en heeft op veel plaatsen een opvallend hoge gemiddelde snelheid. Bij veel postcodes in Ede is de maximale snelheid van 100Mb/s beschikbaar. Een ADSL-internetverbinding is de goedkoopste optie met de ruimste keuze in abonnementen. Het enige nadeel aan een ADSL-verbinding is dat deze minder stabiel zijn dan andere internetverbindingen. Hierdoor behaal je niet altijd de beloofde maximale internetsnelheid.

Ben je op zoek naar het goedkoopste internetabonnement en geef je niet veel om een soms onstabiele snelheid? Dan is ADSL internet de beste keuze.

Kabel internet in Ede

Na ADSL is kabel internet een iets duurdere internetverbinding, maar wel veel stabieler en beschikbaar met hogere snelheden. Kabel internet is via Ziggo in bijna heel Ede beschikbaar. Bij kabel internet neem je altijd een internetabonnement af met tv. Dat komt omdat de internetverbinding en het tv-signaal via dezelfde coax kabel binnenkomen. Kabel internet is een goede keuze voor grote huishoudens met veel intensief internetverbruik en gamen.

Glasvezel in Ede

Als laatste internetverbinding is er glasvezel. Glasvezel internet geeft je het meest stabiele en snelste internet dat beschikbaar is. Momenteel is glasvezel internet nog beperkt beschikbaar in Ede. Slechts 23% van de huishoudens in Ede heeft beschikking tot glasvezel internet. Maandereng, Manen en Doesburgerbuurt zijn één van de weinige wijken in Ede die glasvezel kunnen kiezen.

Heb jij een glasvezelaansluiting? Dan raden we aan om glasvezel te kiezen als internetverbinding. Het prijsverschil met andere verbindingen is minimaal en je ontvangt het snelst en meest stabiele internet.

Benieuwd of jij al glasvezel kunt ontvangen en uit welke abonnement je kunt kiezen? Gebruik de internet postcodecheck en zie meteen of jij al glasvezel kunt ontvangen. Je kunt op de site makkelijk glasvezel vergelijken zodat het meest voordelige abonnement voor jou naar voren komt.

Overzicht van de goedkoopste internetabonnementen

Wil je in één keer zien welke aanbiedingen en internetabonnementen beschikbaar zijn in Ede? Bekijk dan deze internet Ede pagina. Op deze pagina geven we voor ADLS, kabel en glasvezel de top 3 meest voordeligste internetabonnementen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie