Afbeelding
Mokana bank

Warme en sfeervolle industriële meubels

23 december 2020 om 10:14 Partnercontent

Als u tegenwoordig uw huis in wilt richten heeft u keuze uit veel verschillende stijlen. Dit kan het een stuk makkelijker maken, omdat er vast wel iets tussen zit wat bij uw stijl past. Maar als u niet weet wat u precies wilt, en welke stijl u mooi vindt dan kunnen al die verschillende stijlen overweldigend zijn. Het kan namelijk zo maar zijn dat u thuis komt met verschillende accessoires en meubels die uiteindelijk niet bij elkaar passen. Wilt u er zeker van zijn dat alles bij elkaar past? Kijk dan eens naar Industriële meubels. Deze stijl heeft een warme sfeer met relatief donkere kleuren, hierdoor heeft u altijd een warme uitstraling in huis. Wilt u meer weten over deze stijl? Lees het dan verder in deze blog!

De stoere kant 

Industriële meubels zie je niet alleen terugkomen in de woonkamer, maar ook in restaurants en hotels. De zwarte metalen constructies samengebracht met het hout en leer geeft dan ook een warme uitstraling. De basiselementen zijn dan ook hout en zwart (metaal). Op het zwarte metaal is af en toe een veeg zichtbaar, hierdoor lijkt het metaal of staal bewerkt. Waardoor het een on af effect krijgt. Door dit effect krijgen de meubels een stoere kant, die goed samengaat met de warme kleuren. Daarnaast is de industriële stijl een stijl die niet duur hoeft te zijn. Door een paar decoratieve accessoires neer te zetten de muur een lijkje verf te geven komt u al een heel eind.

Begin bij het begin

U komt al een heel eind aan de hand van accessoires en sfeervolle verlichting. Maar het is dan wel belangrijk dat het een geheel wordt. Als de rest van de meubels er niet industrieel uit zien, kan het misschien een klein beetje tegenvallen. Maar probeer daar door heen te kijken en schaf langzamerhand de rest van de meubels aan. Als u genoeg budget heeft kan het natuurlijk altijd in 1 keer.

Industriële meubels bij Mokana

Het maakt niet uit of u nieuwe meubels wilt aanschaffen, accessoires, lampen of vloerkleden. Het is mogelijk om dit in industriële stijl te vinden bij Mokana. Deze partij is dus perfect als u op zoek bent naar betaalbare industriële meubels. Wit u meer weten? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op met een van de experts! Ze helpen u namelijk graag verder om de perfecte industriële meubels te vinden!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie