Afbeelding
De juiste radio outfit

De juiste radio outfit voor jou

15 maart 2021 om 16:20 Partnercontent

Live op tv in een radiostation dien je de juiste outfit te dragen voor alle live-kijkers en luisteraars. Ook is het belangrijk om kwalitatieve kleding te dragen doordat je veel in één sta of zithouding de hele dag staat of zit. Een drukkend gevoel op uw lichaam, last van uw rug? Het komt nogal eens voor dat mensen lichaamsklachten verkrijgen door de intensieve werkdagen en slechte werkhoudingen. Maar liefst 80% van de vrouwen kiest wel eens een verkeerde bh-maat. Dat is best wel veel, vind u ook niet? Daarnaast dien je in de live-studio een modieuze tas te dragen. Een tas gekocht maar deze past totaal niet bij de gelegenheid. What to do? 

Hoe is de prijs en kwaliteit?

Voordat u gaat shoppen, bepaal een budget. Bepaal tevens voor welk kwaliteitsniveau u kiest. Een designer merk gaat u meer geld kosten dan een product van een grote retailer. Investeer in het juiste materiaal, hoe intensief gaat u het product gebruiken? Niet zo vaak, kies dan een goedkoper product van wellicht mindere kwaliteit.

Past het bij uw leefstijl als radiomaker? 

Bent u iemand die een hoop sport? Ga dan voor een sport bh met beugel. Bent u iemand die altijd tijdens een radioprogramma staat of zit? Kies dan voor kleding met de juiste rugsteun, zodat je niet na een verloop van tijd een kromme rug krijgt. Gaat u met uw vriendinnen erop uit na de uitzending? Ga dan voor een weekendtas dames. Heeft u niet zoveel opbergruimte nodig, ga dan voor een kleinere tas, een kleine shopper. 

Staat het goed bij uw postuur?

Wat staat het mooist bij uw figuur? Hieronder staan een paar styling tips. Maar kies vooral iets waar u zelf heel blij van wordt!

- Breder bovenlijf: Zorg dat het accent op uw onderlichaam komt te liggen.
- Veel rondingen? Kies voor een product met rechte lijnen.
- Weinig rondingen? In dit geval staat een opvallend product met accenten mooi.
- Bredere heupen? Leg de nadruk op uw taille.

Hoe ziet uw kledingkast er momenteel uit?

Kijk voordat u besluit te gaan shoppen even snel in uw kledingkast. Vaak bent u zich er niet bewust van wat u allemaal al hebt. Ga voordat u wat koopt even na of u niet al een vergelijkbaar product heeft. Het is zonde van uw geld om twee dezelfde items te bezitten.

 Thuis gemakkelijk vanachter uw pc of laptop een leuk item verkrijgen en deze direct delen met uw vrienden/vriendinnen. Onderzoek via andere websites of forums wat het beste bij u past en hoe anderen erover denken en het artikel ervaren. Verkrijg toegang tot een gigantische wereld aan aanbod van artikelen zonder er ook maar een stap voor buiten de deur te hoeven zetten. Is een artikel niet goed? Retourneer deze en binnen no-time beschikt u over een nieuw bij uw passend en juist product waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie