Afbeelding
Aansteker

Aanstekers bedrukken om promotionele doeleinden? Ga voor aanstekers van Djeep!

2 april 2021 om 11:40 Partnercontent

Wanneer je als leider van een bedrijf actief bent en je wenst de naamsbekendheid van je organisatie weer eens een boost te geven, dan is het logisch om na te denken over promotionele artikelen om gratis uit te delen aan klanten. Deze manier van reclame maken werkt namelijk al jarenlang goed en het ligt voor de hand dat dit ook nog jaren zo zal blijven. Zeker als je ervoor zorgt dat je voor nuttige producten kiest om van een bedrukking te voorzien is de kans op succes groot. Wat dat betreft is aanstekers bedrukken met bijvoorbeeld de website of het logo van je bedrijf een goed idee. Een Djeep aansteker is hierbij misschien nog wel de beste optie.

Waarom aanstekers?

Voor promotionele doeleinden zijn aanstekers bijzonder geschikt. Deze geschiktheid schuilt ‘m vooral in de hoge bruikbaarheid die aanstekers kunnen overleggen. Talrijke mensen gebruiken bijvoorbeeld dagelijks een aansteker om een gasfornuis mee werkzaam te krijgen. Verder zijn het natuurlijk nuttige hulpmiddelen om een kaars of een sigaret mee aan te steken. Door dit alles én het feit dat aanstekers ‘op’ gaan zijn mensen snel geneigd om het aanbod van een gratis aansteker te accepteren. Tenslotte zijn aanstekers kleine en vrij goedkope producten, dus voor weinig geld kun je er grote (bedrukte) aantallen van bestellen.

Hoezo is een Djeep aansteker zo populair?

Aanstekers van het merk Djeep behoren al sinds lange tijd tot de meest populaire soorten aanstekers. Dit is onder meer dankzij de volgende eigenschappen:

  • Djeep aanstekers hebben een driedubbele gastank, een grote knop om ontbranding te veroorzaken en bovendien een gasontbrandend vlak dat groter is dan bij de meeste aanstekers.
  • Een Djeep aansteker kun je gemiddeld vierduizend keer gebruiken.
  • De vlam is op meerdere manieren in te stellen.
  • Deze aanstekers hebben een beschermende functie voor kinderen.
  • Djeep aanstekers functioneren uitstekend bij winderige omstandigheden.

Brede bedrukkingsmogelijkheden Djeep aanstekers

Een extra voordeel van Djeep aanstekers is dat deze aanstekers in vergelijking met de meeste ‘standaard’ modellen vrij groot en breed van stuk zijn. Vooral het feit dat ze breder zijn dan de meeste andere aanstekers is interessant voor jou als adverteerder. Een breed oppervlak biedt namelijk ontegenzeglijk extra mogelijkheden om informatie op kwijt te kunnen. Of met andere woorden: je kunt op dit brede oppervlak beslist meer kwijt dan alleen het logo of de naam van je bedrijf. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om contactgegevens of heel beknopte productinformatie te vermelden op een Djeep aansteker. En aangezien je Djeep aanstekers zoals gezegd om en nabij de vierduizend keer kunt gebruiken kun je er zeker van zijn dat de door jou vermelde informatie ook echt gelezen en onthouden wordt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie