Afbeelding
Foto Pexels

Tips voor leuke promotieartikelen bij evenementen

17 mei 2022 om 13:54 Partnercontent

Gelukkig is het organiseren van evenementen weer mogelijk! Maak jouw evenement extra speciaal en onvergetelijk door leuke promotieartikelen uit te delen aan de deelnemers. Zeker als het gaat om een evenement dat jaarlijks terugkeert loont dit de moeite. Bezoekers van een feest, festival, beurs of sporttoernooi zullen zich de naam van jouw evenement beter herinneren. Dit vergroot de kans dat ze de volgende keer weer zullen komen. Door de bedrukte give-aways bouw je meer naamsbekendheid en een bepaald imago op.  Dat is goed voor de bezoekersaantallen en het succes van jouw happening. Promostore in Barneveld kan je helpen bij de selectie en productie van leuke promotieartikelen. Hieronder vind je een overzicht van de leukste weggevers voor evenementen.

1. Onderzetters

Onderzetters bedrukken met je logo of foto is een toepasselijk idee voor de gehele evenementenbranche, inclusief de horeca.  Vierkante of ronde onderzetters zijn gedurende het gehele evenement te gebruiken en ook mee naar huis te nemen door de bezoekers. Geef bijvoorbeeld een setje van zes bedrukte exemplaren mee als mensen na afloop weer naar huis vertrekken. Ook onderzetters met een speciale vorm, zoals een hart, zijn erg leuk. Het handige van onderzetters is dat ze een tafel beschermen tegen vochtvlekken. Bedrukte exemplaren houden bovendien de herinnering aan een leuke ervaring levend.

2. Flesopeners

Tijdens jouw evenement zullen de bezoekers graag een drankje nuttigen. Wat is er dan handiger dan het weggeven van flesopeners met opdruk van jouw merknaam? Het openen van flesjes met een kroonkurk wordt er een stuk eenvoudiger door, zowel tijdens het evenement als thuis. Ook je horecapersoneel zal er graag gebruik van maken!

3. Speelkaarten

Veel evenementen hebben een bomvol programma. Toch zul je zien dat er momenten zijn dat het even wat rustiger is of dat bezoekers zelf een pauze inlassen. Op zulke momenten is het heerlijk om even een eenvoudig spelletje te doen, bijvoorbeeld met een setje speelkaarten. Je maakt een goede beurt door dit te faciliteren. Laat dus speelkaarten bedrukken met jouw reclameboodschap en deel ze uit bij de ingang van jouw festival, beurs of sportevenement. 

4.  Rugtasjes

Rugtasjes zijn ook een erg populair als promotioneel artikel voor evenementen. Ze komen namelijk in allerhande situaties van pas. Zo delen veel organisatoren van evenementen ze uit aan de deelnemers, inclusief een praktische inhoud. Vooraf vult men de tasjes dan met informatiemateriaal, versnaperingen en andere handige zaken. Dit is een leuke service die veel deelnemers erg waarderen en zo bouw je een goed imago op. 

5.  Drinkflessen

Ook met bedrukte drinkflessen zul je tijdens een evenement hoge ogen scoren. Met name als er sportieve activiteiten op het programma staan zijn waterflesjes met een promotionele bedrukking ideaal. Je zult er enorm veel sporters een groot plezier mee doen. Doordat de flessen opnieuw te vullen zijn, kun je er op rekenen dat mensen ze in de toekomst nog veelvuldig gaan gebruiken. 

Ben je op zoek naar een specifiek idee voor jouw evenement? Laat je dan adviseren door Promostore. Deze toonaangevende aanbieder van promotionele producten helpt je graag.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie