Afbeelding
Foto: Shutterstock

Must-haves voor de komende zomermaanden

Partnercontent

Wat zijn voor jou de absolute must-haves voor de komende zomermaanden? Nu de temperatuur oploopt en de dagen langer worden, is het tijd om de garderobe aan te vullen met een aantal relevante accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een fraaie Red Bull zonnebril, welke je eenvoudig online bestelt. Een extra zonnebril kan geen kwaad! Helaas ontkom je haast niet aan kleine krasjes op de glazen van een zonnebril, waardoor deze eens in de zoveel jaar vervangen moet worden. De Red Bull zonnebril, welke overigens in verschillende varianten aangeboden wordt, is de ideale accessoires voor liefhebbers van dit drankje of de auto die zij sponsoren uit de Formule 1. Het aantal fans van Max Verstappen is de afgelopen vijf jaar op hoog tempo toegenomen.

Speciale zonnebrillen voor op de fiets deze zomer 

Naast het feit dat een zonnebril een fraaie accessoire is voor in de tuin, in de stad of bijvoorbeeld op het strand, is deze ook functioneel. Wanneer je op de fiets zit, kun je al snel last krijgen van rode ogen. Vaak is dit het gevolg van een harde wind, vliegjes die in je ogen vliegen of bijvoorbeeld een groot aantal pollen in de lucht. Om rode, brandende of tranende ogen tegen te gaan, kun je voor een speciale fietsbril kiezen. Onder meer Racingeyewear biedt deze zonnebrillen in verschillende varianten aan. Zo vind je vrijwel zeker een zonnebril voor op de fiets, die past bij jouw stijl. In de zomer stappen veel Nederlanders op de fiets om een ronde door de regio te maken. Er is vaak ontzettend veel moois te zien!

Nieuwe bikini of een zwemshort voor op het strand 

Niet alleen wil je een mooie zonnebril klaar hebben liggen voor de eerste dagen op het strand. Kijk ook nog eens kritisch naar de zwemshorts of bikini’s die in de kast liggen. Wellicht is het tijd voor een nieuw model! Het aanbod aan kleurrijke zwemkleding is groot dit jaar. Je mag opvallen op het strand of aan het zwembad. De laatst jaren kiezen dames steeds vaker voor een badpak in plaats van een bikini. Dit komt onder meer doordat een badpak niet langer gezien wordt als suf. Ook een badpak kan heel sexy zijn. Mannen geven de voorkeur aan een wat kortere short, daar waar enkele jaren terug de lange, wijde shorts voornamelijk in trek waren. Voor welke badkleding kies jij deze zomer?

Vrolijke jurkjes, rokjes, shorts en shirts

Over je badkleding kun je een jurkje, een rok of bijvoorbeeld een short dragen als vrouw. Een man kiest al snel voor de combinatie van een shorts met een shirt of bijvoorbeeld een polo. Ook een losse, zomerse blouse staat heren vaak goed. Denk aan een model met witte en lichtblauwe strepen. 

advertentie