Afbeelding
Shopbuddies

Shopbuddies is nu het grootste cashback platform van Europa

Partnercontent

Steeds meer consumenten ontdekken hoe makkelijk het is om geld terug te verdienen met online shoppen dmv cashback. Concreet betekent het dat bedrijven je een geldbedrag teruggeven wanneer je een online aankoop doet. Het enige wat de consument hoeft te doen is de online bestelling plaatsen via een cashback platform. De cashback wordt dan automatisch geregistreerd via een tracking link. Sinds de start in 2009 is Shopbuddies uitgegroeid tot het grootste cashback (geld terug) platform van Europa. Shopbuddies heeft momenteel meer dan 8 miljoen leden en is actief in maar liefst 13 landen. De snelle groei komt mede door de hoogste cashback garantie en de meeste aangesloten stores (webshops). Inmiddels is Shopbuddies in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk en de UK flink op de kaart gezet. Shoppen met Cashback wordt steeds bekender en populairder.

Ledenacties

Tevreden leden betekent ook tevreden aanbieders. Het team van Shopbuddies maakt daarom de beste deals met de aangesloten webshops. Zo zijn er regelmatig winacties en kreeg je onlangs bijvoorbeeld extra hoge cashback op een lidmaatschap bij de wegenwacht of op je bestelling bij Thuisbezorgd.

Regel het met cashback

Zelfs de uitgaven die je simpelweg gewoon goed geregeld wilt hebben kun je online ‘regelen’ met een cashback deal. Denk jij bijvoorbeeld aan overstappen van zorgverzekering? Als je lid bent van Shopbuddies krijg je een mooi bedrag terug bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Ook je vakantie of stedentrip regel je via Shopbuddies. Van vakantieaanbieders, vliegtuigmaatschappijen tot aan autoverhuur of treintickets.

Nieuwe shops ontdekken


Wekelijks worden er nieuwe shops aangesloten en wanneer je op categorie zoekt krijg je een mooi overzicht van alle aanbieders die jou kunnen helpen aan een specifiek product of dienst. Van kleine merken of webshops tot aan de grote marktleiders, bij Shopbuddies vind je ze handig in één overzicht. Wil je ook geld terug verdienen op je online aankopen? Maak dan snel een account aan bij Shopbuddies en start met besparen.

advertentie