Afbeelding
Foto Shutterstock

Geef een unieke draai aan je woning met steenstrips

Partnercontent

Een mooi interieur zorgt ervoor dat jij je thuis voelt in jouw woning. Steenstrips kunnen hierbij helpen door de uitstraling van jouw interieur uniek te maken. Eens in de zoveel tijd wil je een verandering in je interieur. Er komt echter meer bij kijken dan alleen het veranderen van meubelstukken. Hoewel jouw meubels helemaal naar wens moeten zijn, zijn er nog veel meer mogelijkheden om een unieke draai te geven aan de ruimtes van jouw huis. Je kunt hiervoor onder andere denken aan steenstrips. Met deze strips kun je een grote verandering aanbrengen, zonder dat je hiervoor jouw volledige huis op zijn kop hoeft te gooien. 

Steeds meer mensen kiezen voor iets unieks

Als je de muren aan gaat pakken, wil je ervoor zorgen dat deze helemaal bij jouw wensen aansluiten. Zo moet je als eerste kijken naar de interieurstijl die je wilt realiseren. Steenstrips passen bij vrijwel alle interieurstijlen, maar vooral bij een landelijk interieur kunnen ze alles tot één geheel brengen. Bovendien hoef je hier niet veel tijd aan te besteden. Nadat de muur glad gemaakt is, kun je de strips namelijk direct opplakken. Door hier unieke patronen in te maken, zorg je ervoor dat jouw woning er direct unieker uit komt te zien dan de andere woningen in jouw omgeving. Het enige waar jij nog op hoeft te letten, is de kleur die je aanschaft. Jouw woning zal het hierdoor ook weer beter doen op de oververhitte woningmarkt, als je besluit om tot een verkoop over te gaan. 

Een woonkamer naar wens inrichten

Een andere manier om je woning te veranderen, en tevens een manier om je woning meer waard te laten zijn, is door het gebruik van 3D wandpanelen. Deze panelen zijn bijvoorbeeld een goede keuze in de woonkamer. Met steeds meer varianten, kun je hier jouw eigen draai aan geven. Één van de meest voorkomende opties is door voor slechts één paneel te kiezen. Echter zijn er ook voldoende mogelijkheden voor meerdere panelen, waardoor een groot deel van de muur bedekt is. Met de opkomst van een thuiswerkplek zou je jouw kantoor ook op deze manier van een nieuwe uitstraling kunnen voorzien. 

Kleuren en decoratie

Door te variëren met kleuren en decoratie kan je jouw woning helemaal afmaken. De muren een bepaalde kleur geven brengt namelijk meer sfeer in de woning. Daarbij zijn er steeds meer mensen die voor iets unieks kiezen en niet overstag gaan bij het zien van witte muren. Met behulp van de steenstrips en 3D wandpanelen maak je iedere ruimte helemaal eigen. Twijfel niet langer en breng vandaag nog die verandering aan in huis waar je al zo lang op zit te wachten! 

advertentie
advertentie