Afbeelding
Arjan van Bruggen

GemeenteBelangen Ede stelt kieslijst vast

21 november 2021 om 08:38 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

EDE De leden van GemeenteBelangen Ede hebben zaterdag de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 vastgesteld. GemeenteBelangen: ,,32 enthousiaste mensen uit onder andere het MKB, de horeca, sport en het verenigingsleven hebben zin om zich in te gaan zetten binnen de lokale politiek. Niet alleen mensen uit de kern Ede, maar ook uit de buitendorpen Ederveen, Lunteren, Harskamp, Otterlo en Bennekom zijn vertegenwoordigd op de lijst van de oudste lokale politieke partij van Ede.’’

De partij heeft een foto van de top 10 laten maken door fotograaf Arjan van Bruggen, die de partij goed weergeeft. ,,Verschillende mensen met elk een eigen vakgebied en interesses, toch allemaal verbonden door de partij en met één gezamenlijk doel: zich inzetten voor het mooier, beter, veiliger, sportiever en leuker maken van de gemeente Ede.”

TOP TIEN Op nummer 1 staat Gabrielle Hazeleger, nummer twee Peter de Pater, op nummer drie Henk Righolt, nummer 4 Ardin van Emmerik, op nummer 5 Richard Stap, nummer 6 Jacky van de Pol, op nummer 7 John Scherrenburg, nummer 8 Nicole van Hattum, op nummer 9 Anton Brobbel-Dorsman en de top 10 wordt afgesloten met Eli Hendriks. De gehele kieslijst is via de website van GemeenteBelangen te bekijken. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie