ChristenUnie Ede: boeren komen niet aan inhoud toe

10 aug, 16:15 Politiek Pixabay
Afbeelding

EDE ,,Inmiddels is iedereen er bekend mee: het stikstofprobleem. Wij zien het grote effect van de afgekondigde maatregelen en willen deze zomer graag met u in gesprek. De komende zomer willen wij daarom gebruiken om op bezoek te gaan. We willen graag luisteren.” Deze boodschap liet de ChristenUnie Ede medio juli uitgaan in de hoop dat boeren en andere mensen uit de agrarische sector vertellen over de impact die het op hen heeft.

We hebben niet zo veel respons gehad, laat het raadslid Bram van der Beek weten. ,,Een tweetal bezoeken, maar ik durf te beweren dat die gesprekken zonder deze actie ook hadden plaatsgevonden. Onze oproep is niet goed onder de aandacht gebracht, vanwege vakanties was dat ook niet meer te repareren.” De ervaringen van partijgenoten zijn dat boere..

PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu Herfstbos met verrassingen bij Harskamp
PREMIUM
Afbeelding
Overig Nog dit jaar uitspraak Raad van State over ‘ENKA smeerpijp’
PREMIUM
Afbeelding
Dieren Fotograaf ziet wolf in De Hoge Veluwe: ‘Hij lijkt minder schuw’
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Scholier Jonas (16) uit Ede gaat op (zeil)avontuur: ‘Wie wil nou niet op wereldreis?’
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Harskamp laat in ‘dorpenderby’ SDS ’55 struikelen
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Bennekom machteloos tegen Scherpenzeel

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.