ChristenUnie Ede: boeren komen niet aan inhoud toe

10 augustus 2022 om 16:15 Politiek Pixabay
Afbeelding

EDE ,,Inmiddels is iedereen er bekend mee: het stikstofprobleem. Wij zien het grote effect van de afgekondigde maatregelen en willen deze zomer graag met u in gesprek. De komende zomer willen wij daarom gebruiken om op bezoek te gaan. We willen graag luisteren.” Deze boodschap liet de ChristenUnie Ede medio juli uitgaan in de hoop dat boeren en andere mensen uit de agrarische sector vertellen over de impact die het op hen heeft.

We hebben niet zo veel respons gehad, laat het raadslid Bram van der Beek weten. ,,Een tweetal bezoeken, maar ik durf te beweren dat die gesprekken zonder deze actie ook hadden plaatsgevonden. Onze oproep is niet goed onder de aandacht gebracht, vanwege vakanties was dat ook niet meer te repareren.” De ervaringen van partijgenoten zijn dat boere..

PREMIUM
Afbeelding
Politiek Steeds meer graafschade door aanleg glasvezel
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Gemeente Ede gaat uit van vertrouwen bij controle op bijstandsfraude
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu ‘Hopelijk is dít het gouden ei in de strijd tegen vogelgriep’
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal FC Jeugd geeft het in slotfase weer weg
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer Tot 12.500 auto’s dagelijks op ‘nieuwe’ Parklaan
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Iris uit Lunteren is advocaat op de Zuidas: ‘Rust platteland is niets voor mij’

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.