Verduurzaming woningen komt in de knel

9 december 2022 om 14:55 Politiek Pixabay
Afbeelding

EDE De verduurzaming van woningen komt in de knel, terwijl het juist in deze tijd van hoge energierekeningen van grote waarde zou zijn. De klimaatdoelen raken verder uit zicht. De raadsleden Sam Elfvering (D66) en Boyce de Jong (PvdA) stellen vast dat ,,energiebesparing en isolatie de meest effectieve manier zijn om zowel mensen te ondersteunen bij het verlagen van hun energierekening als het toewerken naar structureel minder energieverbruik.” Zij hebben hierover schriftelijke vragen gesteld aan het college.

,,De gemeente heeft een belangrijke rol in het beschermen van haar inwoners en bij het behalen van de klimaatdoelen. De gemeente moet dan ook alles op alles zetten op het gebied van isolatie. In 2023 en 2024 wordt vanuit het Rijk 300 miljoen euro beschikbaar gesteld voor het nationaal isolatieprogramma. Het kabinet wil de mensen die door de snel..

PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Gudo van Dronkelaar zit nog steeds op voetballen
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal SDS '55 hervat tweede competitiehelft met solide zege op VV Barneveld
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Blauw Geel '55 verliest onnodig van ONA'53
PREMIUM
Afbeelding
Tafeltennis Landelijke herentafeltenniscompetitie op de schop
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Jacomien Wijnbergen ontvangt Jan Hilgerspenning: 'Zal op mijn leeftijd geen hoogvlieger meer worden'
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal ZVV Ede schrijft bekerhistorie; finale in Rotterdam binnen handbereik

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.