Flyer Friends on Ice
Flyer Friends on Ice n.v.t.

Geweldig IJsspektakel Raadhuisplein Ede

Recreatie Deel je nieuws

Van 7 december 2019 tot 18 januari 2020 wordt het Raadhuisplein weer omgetoverd tot een overdekte ijsbaan . Met een ijsbaan van 600 m2, met Café De Scheve Schaats en zaal De Friese Doorloper, geschikt voor arrangementen voor ca. 80 personen, belooft ook deze editie weer een geweldig spektakel te worden!

Nieuwe openingstijden - De ijsbaan heeft dit jaar voor het eerst gewijzigde openingstijden. Van maandag t/m zaterdag is de baan open van 09.00 – 21.00 u. Op de zondag, en dat is niet gewijzigd, is de baan open van 12.00 – 17.00 u. Voor de openingstijden rond de Kerst en Oud & Nieuw wordt naar de website verwezen.

Opening - Op zaterdag 7 december 2019 wordt de ijsbaan geopend. De ijsbaan gaat open om 12.00 u. en tot 17.00 u. is het GRATIS schaatsen (excl. schaatshuur). Sneeuwitje en een special guest zullen aanwezig zijn voor een meet & greet en er wordt ook geschminkt. Vanaf 17.30 u. is iedereen van harte welkom voor een hapje en een drankje en om 18.30 u. vindt de officiële opening plaats.

Schaatslessen - Wie niet kan schaatsen krijgt hulp van de aanwezige Bobbies  Wil je beter wil leren schaatsen? Volg een cursus bij de Edese IJsvereniging. Zij geven elke maandag, dinsdag en donderdag vanaf 15:30 uur schaatsles. Deze actieve club neemt ook het ‘schoolschaatsen’ voor haar rekening.  

Vrijwilligers - Het project draait geheel op een leger van vrijwilligers die belangeloos hun best staan te doen. Ook de buurt, de Gemeente Ede en het bedrijfsleven helpen om er een groot succes van te maken. Ook meer hulp van vrijwilligers is bijzonder welkom. Op vrijdag 6 december a.s. is er van 19.00 – 21.00 u. een inloopavond voor vrijwilligers met een hapje en een drankje. 

Sponsoring - Bedrijven kunnen een vierkante meter ijs adopteren of een reclamebord plaatsen. Eenvoudig geregeld met een mailtje naar info@friendsonice.nl. Wij adviseren: kom op de fiets! Schaatsen hoef je niet mee te slepen. Friends on Ice heeft aan alles gedacht. Er liggen 350 paar schaatsen klaar, die tegen een kleine vergoeding gehuurd kunnen worden. Alle informatie vind je op de website van de stichting: www.friendsonice.nl.

Het Goede Doel - Friends on Ice heeft geen commerciële doeleinden, dus wat er verdiend wordt, schenken we aan projecten van Stichting Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei.’ Het ijs verbindt ook na het smelten!

advertentie
advertentie