Afbeelding
Archief BDUmedia

Monkey Town lanceert online serie voor kinderen

Recreatie

EDE De grootste keten van indoor speelparadijzen in Nederland kwam woensdag met de eerste aflevering van Monkey Kidz TV. ,,De kinderen zitten inmiddels al enkele weken thuis en mogen dus niet naar school of lekker de aap uithangen in het speelparadijs", zo schrijft de keten. ,,Met de serie brengt Monkey Town een stukje plezier en speeltuin bij de kinderen thuis." 

,,Als Monkey Town dragen we natuurlijk graag ons steentje bij om in deze roerige tijd een stukje plezier, soms met educatief randje, bij de kinderen brengen", aldus Joris Naalden, directeur bij Monkey Town. ,,We zijn er graag voor onze fans en dit is de perfecte manier om dat ook in deze tijd te kunnen
doen."

Omdat Monkey Town tijdelijk gesloten is voelt mascotte en bewoner Oehlie zich wel een beetje alleen. Dit hebben vaste entertainer Rogier de Avonturier en zijn vriendje Joris, die onder meer bekend zijn van familiefilms als De Verdwenen Pakjesboot en Joris & Boris en het Geheim van de Tempel, opgelost door ook in Monkey Town te gaan wonen. Met zijn drieën maken ze er en dolle boel van door de hele dag te dansen, te knutselen, spelletjes te spelen, wedstrijden te houden en nog veel meer leuks te doen.

Vanaf woensdag 1 april zal het drietal elke maandag, woensdag en vrijdag om 13:00 te zien te zijn met deen nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van Monkey Kidz TV. Uiteraard is Monkey Kidz TV ook te vinden op Facebook & Instagram.
 

advertentie