TopParken Holding is gevestigd op Landgoed De Scheleberg in Lunteren.
TopParken Holding is gevestigd op Landgoed De Scheleberg in Lunteren. TopParken

TopParken uit Lunteren neemt camping in Garderen over

16 oktober 2020 om 16:08 Recreatie

LUNTEREN Camping De Hertshoorn in Garderen wordt overgenomen door TopParken uit Lunteren. De camping gaat begin volgend jaar verder onder de naam TopParken Resort Veluwe.

De familie Licht, voormalig eigenaar van de camping, en de familie Bergervoet en Ferris van Hes, aandeelhouders en directie van TopParken, hebben deze week het contract ondertekend. Per 1 november wordt het stokje officieel per notarieel transport overgedragen. Dat meldt TopParken vrijdag op zijn website.

VAKANTIEWONINGEN De Hertshoorn wordt volgens TopParken in zijn geheel overgenomen. ,,Inclusief alle faciliteiten, bestaande boekingen, de huidige medewerkers en verplichtingen. Om de uitstraling van de camping te laten aansluiten bij TopParken worden de komende periode aanpassingen gedaan op het park waarin vitaliteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staan. Dat verklaart onder meer de naamswijziging naar Resort Veluwe. Naast de bestaande campingfaciliteiten worden in diverse fases vakantiewoningen voor verhuur en verkoop aan het vakantiepark toegevoegd.’’

MOOISTE LOCATIES De bungalow-vakantie-aanbieder, zoals TopParken het omschrijft, kijkt uit naar de uitbreiding door de overname van de camping op de Veluwe. ,,Zorgeloze vakanties op de mooiste locaties in Nederland is onderdeel van onze visie. De ligging, faciliteiten en sfeer van De Hertshoorn in Garderen sluiten daar perfect bij aan.’’

De familie Licht is 21 jaar betroken geweest bij De Hertshoorn, waarvan vijftien jaar eigenaar. ,,De familie heeft de camping in deze periode als voorloper van ‘glamping’ doen uitgroeien tot een stijlvol en kindvriendelijk vakantiepark met veel mooie en bijzondere faciliteiten’’, stelt TopParken.

TWINTIG PARKEN Met deze overname en de oprichting van The Dutch Palm in Cuijk vorige maand, waarbij zevenhonderd vakantiewoningen worden gerealiseerd, exploiteert TopParken in totaal twintig vakantieparken in Nederland. In de regio Ede zijn dat recreatieparken ‘t Gelloo (Ede), De Wielerbaan (Wageningen) en De Witte Hoeve (Voorthuizen), Bospark Ede en Landgoed De Scheleberg in Lunteren, waar ook Topparken Holding is gevestigd.

Camping De Hertshoorn is gevestigd aan de Putterweg in Garderen.
De Hertshoorn in Garderen.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie