Afbeelding
De Peppel

Zwemmen in De Vrije Slag groot succes: 5000e bezoeker en ruimere openingstijden

26 februari 2021 om 14:08 Recreatie

BENNEKOM Het winterzwemmen in zwembad De Vrije Slag in Bennekom is een groot succes. Vandaag werd de vijfduizendste bezoeker gehuldigd en ook worden per 1 maart ruimere openingstijden aangekondigd.

Voor het winterzwemmen sloegen De Vrije Slag, De Peppel en Sportservice Ede de handen ineen. Zaterdag 6 februari opende het bad voor het eerst de deuren voor banenzwemmers en verenigingen. Vandaag, vrijdag 26 februari werd Marjolein Foppen uit Rhenen gehuldigd als vijfduizendste bezoeker in deze wintertijd. Ze kreeg uit handen van Corina IJkhout van VakantieXperts Bennekom een bos bloemen, een waterdichte tas en een 10-badenkaart.

OPENINGSTIJDEN De poorten van het Bennekomse bad blijven voorlopig geopend voor banenzwemmers en verenigingsgebruik. Recreatief zwemmen is niet mogelijk. Vanwege de grote belangstelling hanteert het zwembad vanaf 1 maart ruimere openingstijden. Om in verband met corona de veiligheid te garanderen zijn er blokken van een uur voor maximaal 60 banenzwemmers. Elk uur bestaat uit 45 minuten zwemmen en 15 minuten omkleed- en wisseltijd. Zwemmen kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.45 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.45 uur. De toegangsprijs bedraagt 6 euro per tijdsblok.

Bij binnenkomst is omkleden niet mogelijk. Banenzwemmers wordt gevraagd om vooraf al zwemkleding aan te doen. Na het zwemmen kan omkleden wel. De douches zijn gesloten. Uiteraard wordt banenzwemmers gevraagd om de coronamaatregelen en de aanwijzingen van het personeel op te volgen. Reserveren is verplicht en kan online (klik hier).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie