Afbeelding
Gemeente Ede

Ede Marketing lanceert zomercampagne ‘Blijf Ede Ontdekken’

Recreatie

EDE Edenaren, vakantievierders en bezoekers krijgen de komende maanden op een actuele manier informatie en inspiratie aangeboden voor een verblijf in Ede. Dit gebeurt met de zomercampagne ‘Blijf Ede Ontdekken’ die is opgezet door Ede Marketing, samen met partners en de Gemeente Ede. De eerste uitingen zijn zichtbaar vanaf begin augustus, via offline en online media en op diverse locaties. 

Centraal in deze campagne staat volgens de initiatiefnemers het op ontdekkingstocht of op avontuur gaan in Ede. ,,Juist nu willen we bewoners en bezoekers extra laten zien dat het vrijetijdsaanbod in Ede weer open is. We willen bewoners inspireren om er weer op uit gaan in hun eigen gemeente en bezoekers het diverse aanbod van Ede laten ontdekken”, zegt Daan Berends, directeur Ede Marketing.

THEMA’S Dit gebeurt vanuit vijf thema’s: natuur, cultuur, actief, culinair en shoppen, legt Berends uit. ,,Daarnaast is de militaire historie een belangrijk onderwerp voor Ede, vooral in de nazomer met de Airborne-luchtlandingen en -herdenking. Deze zomer kiezen veel mensen voor een vakantie op de Veluwe en wij willen maar wat graag laten zien wat Ede hen allemaal te bieden heeft.”

Inwoners en vakantiegangers kunnen dat doen met een ‘avonturengids’, waarin concrete tips staan om Ede te ontdekken in 24 of 48 uur. Daarnaast is de gids gevuld met onder meer toeristische highlights en de wat minder bekende plekjes.

INFLUENCERS Op uitnodiging van Ede Marketing gaan ook drie influencers de komende weken het gebied ontdekken. Zij krijgen elk een ontdekkingstocht passend bij de doelgroep van hun website en naar het thema: ‘Actief & Natuur’, ‘Cultuur & Culinair’ en ‘Op pad met kinderen’. Diverse toeristisch-recreatieve locaties in Ede zullen bij hen op het programma staan.

De ‘avonturengids’ van Ede Marketing wordt verspreid via alle toeristisch recreatieve bedrijven en organisaties en is te downloaden via bezoek-ede.nl/ontdekken.

advertentie
advertentie