Paleis Soestdijk in Baarn.
Paleis Soestdijk in Baarn. Nufotograferen.nl

Spannende dag voor Soestdijk: is er een toekomst?

Uitderegio

REGIO De koninklijke familie spreekt zich niet vaak uit, maar afgelopen week was dat wel het geval over de toekomst van Paleis Soestdijk. Vandaag valt het besluit over de toekomst van het paleis in Baarn. Zestien jaar na de dood van prinses Juliana en prins Bernhard beslist de gemeenteraad van Baarn of de grootse plannen van de nieuwe eigenaar, de MeyerBergman Erfgoed Groep, door kunnen gaan.

In de editie van vandaag van onze zusterkrant Baarnsche Courant wordt de heftige discussie tussen voor- en tegenstanders uitvoerig belicht. Met extra aandacht voor de rol van leden van de koninklijke familie, met name prinses Irene. Daarnaast veel foto’s van het iconische paleis en park.

Speciaal voor jou is er het verhaal Paleis Soestdijk, wie, wat, waar, waarom en hoe . De hele dag en avond worden de ontwikkelingen bijgehouden in een LIVEBLOG.

Als presentje voor jou, als trouwe lezer, stellen we de e-paper voor abonnees van ons zusterblad Baarnsche Courant gratis ter beschikking. Je kunt daarvoor HIER klikken.

advertentie
advertentie