Afbeelding
Archieffoto - ZHZActueel.nl

Automobilist rijdt veel te hard in Lunteren

20 november 2019 om 08:12 Verkeer en vervoer

LUNTEREN Een automobilist is dinsdagochtend bekeurd omdat hij veel te hard reed op de Westzoom in Lunteren. Op de weg is 50 km/u toegestaan maar deze automobilist reed 92 km/u.

In totaal werden er bij de controle dinsdagmorgen zeven bekeuringen uitgedeeld. Volgens de politie is de controle hard nodig. ,,Nadat er afgelopen maand op de Westzoom in Lunteren minimaal 3 keer een aanrijding is geweest met aanzienlijke schade werd het tijd voor een snelheidscontrole", aldus de wijkagent van Lunteren. ,,Buiten het feit dat er ongelukken gebeuren wil ik de bestuurders erop attenderen dat er ook veel schoolgaande kinderen oversteken."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

42 km/u te hard op de Westzoom in Lunteren Nadat er afgelopen maand op de Westzoom in Lunteren minimaal 3 keer een aanrijding is geweest met aanzienlijke schade werd het tijd voor een snelheidscontrole. Vanochtend samen met @wijkagent_lunteren en @wijkagent_ederveen_deklomp een snelheidscontrole uitgevoerd. Tijdens deze controle is 7 keer proces verbaal uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid was 92 km/u, terwijl 50 km/u is toegestaan. Buiten het feit dat er ongelukken gebeuren wil ik de bestuurders erop attenderen dat er ook veel schoolgaande kinderen oversteken. #snelheid #veilig #verkeer #nederland #veiligheid #kind #controle #lunteren #ongeluk #gemeenteede #politie #police #instapolitie #instapolice #wijkagent

A post shared by Wijkagent_Lunteren (@wijkagent_lunteren_ilco) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie