Afbeelding
Pixabay

Verkeerslichten Ede kruising Rijksweg (N224) en Raadhuisstraat worden vernieuwd

27 september 2023 om 15:00 Verkeer en vervoer

EDE Provincie Gelderland voert in Ede onderhoud uit aan de verkeerslichten op de kruising Rijksweg (N224) en Raadhuisstraat van maandag 2 oktober 2023 tot en met zaterdag 7 oktober 2023.

Ze vernieuwen de verkeerslichten en alle bijbehorende elektra, zodat deze weer jaren vooruit kunnen. Verkeer zal met lagere snelheid langs de werkzaamheden rijden en kan hierdoor hinder ondervinden.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden worden weggebruikers langs de werkzaamheden geleid met gele borden. Mogelijk via een andere rijbaan of met een lagere snelheid dan gebruikelijk. Wanneer de verkeerslichten niet aanstaan, leiden verkeersregelaars weggebruikers langs de werkzaamheden. Staan de verkeerslichten wel aan? Dan kunnen de signalen van de verkeerslichten zoals gewoonlijk worden opgevolgd. Ook fietsers en voetgangers worden veilig langs het werk geleid. Nood- en hulpdiensten krijgen altijd een snelle doorgang.

Samenwerken voor veilig verkeer

Bij het werken aan de weg doet de provincie er alles aan om overlast zo min mogelijk te laten zijn. Maar hinder is niet te vermijden. Het is voor de veiligheid van weggebruikers én om overlast voor omwonenden te voorkomen belangrijk dat iedereen zich aan de omleidingsroutes en de verkeersregels houdt. Zo werken we samen aan veilige verkeersdeelname en een fijne leefomgeving.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie